Дмитрий Медведев: ЕС подготвя народа на Украйна да умре за „европейската перспектива“

Европа

Дмитрий Медведев: ЕС подготвя народа на Украйна да умре за „европейската перспектива“

4170
на 19.06.2022
Дмитрий Медведев: ЕС подготвя народа на Украйна да умре за „европейската перспектива“
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Ръководството на ЕС подготвя народа на Украйна да умре "за европейската перспектива", смята Дмитрий Медведев, заместник-председател на Съвета за сигурност на Русия (СК), предава ТАСС.

препоръчано

"Украинците са готови да умрат за европейската перспектива", каза ръководителят на Европейската комисия и хоноруван специалист по раждане на деца. Изглежда, че добрите чичовци и лели от ЕС ги подготвят за това", написа политикът на страницата си в Туитър.

По-рано председателят на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен заяви, че Бордът на Европейската комисия препоръча на Европейския съвет (срещата на върха на ЕС) да даде на Украйна статут на кандидат за членство в ЕС, като подчерта, че за да продължи напред по пътя от присъединяването, страната първо ще трябва да извърши сериозни реформи и деолигархизация.

В четвъртък германският канцлер Олаф Шолц, френският президент Еманюел Макрон и италианският премиер Марио Драги посетиха Киев и Ирпен и проведоха разговори с украинския президент Владимир Зеленски.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последната неделя на септември: Везните да не си губят времето с излишни срещи, Скорпионът да не атакува чужди територии САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последната неделя на септември: Везните да не си губят времето с излишни срещи, Скорпионът да не атакува чужди територии
ПИК TV x
Седмичната прогноза на ПИК TV с проф. Георги Рачев: Октомври ще се усеща като септември (ВИДЕО) Седмичната прогноза на ПИК TV с проф. Георги Рачев: Октомври ще се усеща като септември (ВИДЕО)
ново
Днес: 17
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК