Дмитрий Медведев се усъмни в съществуването на Украйна в бъдеще

Европа

Дмитрий Медведев се усъмни в съществуването на Украйна в бъдеще

7897
на 15.06.2022
Дмитрий Медведев се усъмни в съществуването на Украйна в бъдеще
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Заместник-председателят на руския Съвет за сигурност Дмитрий Медведев постави под въпрос съществуването на Украйна на световната карта след две години. Той съобщи в канала си в Telegram, че е видял съобщение, в което се казва, че Украйна "иска втечнен природен газ от задграничните си господари с плащане за доставка след две години", защото в противен случай "просто ще замръзне" през предстоящата зима.

препоръчано

"Само един въпрос: Кой казва, че след две години Украйна изобщо ще съществува на картата на света?", отбелязва Медведев в поста. Той продължава: "На американците вече не им пука. Те са толкова впрегнати в проекта "анти Русия", че всичко останало е нищо за тях..."

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последната неделя на септември: Везните да не си губят времето с излишни срещи, Скорпионът да не атакува чужди територии САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последната неделя на септември: Везните да не си губят времето с излишни срещи, Скорпионът да не атакува чужди територии
ПИК TV x
Седмичната прогноза на ПИК TV с проф. Георги Рачев: Октомври ще се усеща като септември (ВИДЕО) Седмичната прогноза на ПИК TV с проф. Георги Рачев: Октомври ще се усеща като септември (ВИДЕО)
ново
Днес: 42
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК