ДНЕС: Без камиони над 12 т по най-натоварените пътища

Животът днес

ДНЕС: Без камиони над 12 т по най-натоварените пътища

3155
на 26.05.2019
ДНЕС: Без камиони над 12 т по най-натоварените пътища
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

В участъците с ремонт на автомагистралите "Тракия" и "Хемус" има две ленти за София и една за Бургас и Варна, съобщават от Агенция пътна инфраструктура (АПИ).  

WINBET – Ранно изплащане за брой голове за първи път в България! (18+)

препоръчано

Алтернативен маршрут на автомагистрала "Тракия" в посока Бургас е Подбалканският път I-6, а на автомагистрала "Хемус" в посока Монтана и Видин - проходът "Петрохан" и Искърското дефиле.  

На 26 май, от 12.00 до 20.00 ч., движението на камионите над 12 т ще бъде преустановено по автомагистралите и по най-натоваренитe пътища.  

На 26 май ще има две ленти за влизащите в София по път I-1 (Е-79). По този начин пристигащите в столицата шофьори ще могат да пътуват по-удобно и безопасно. Алтернативен маршрут на първокласния път през Владая е автомагистрала "Струма".  

Карта АПИ

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Големи житейски промени за Раците, Близнаците - разсеяни в офиса ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Големи житейски промени за Раците, Близнаците - разсеяни в офиса
ПИК TV x
Доц. Борислав Цеков съсипващо пред ПИК TV: Вотът на недоверие минава всякакви граници! Ето защо (ВИДЕО) Доц. Борислав Цеков съсипващо пред ПИК TV: Вотът на недоверие минава всякакви граници! Ето защо (ВИДЕО)
ново
Днес: 145
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК