"Днес до 12 часа ще те убия": Прокуратурата обвини и задържа мъж за заплаха към жена

ЧАС ПИК

"Днес до 12 часа ще те убия": Прокуратурата обвини и задържа мъж за заплаха към жена

33125
преди 4 часа
Днес до 12 часа ще те убия: Прокуратурата обвини и задържа мъж за заплаха към жена
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Софийска районна прокуратура привлече към наказателна отговорност 20-годишен мъж, заканил се с убийство на жена.

препоръчано

На 22.10.2024 г. около 09,47 часа в гр. София, обвиняемият Ц.К. звъннал по телефона на А.Д. и й се е заканил с убийство с думите: „Днес до 12 часа ще те убия“, „Отиди до съдебната палата, на оживено място и ще изпразня цял пълнител в главата ти“. Заканването възбудило основателен страх у пострадалата за осъществяването му и тя подала сигнал в полицията.

По случая е образувано досъдебно производство за престъпление по чл. 144, ал. 3, т. 1  вр. ал. 1 от НК, за което се предвижда наказание „лишаване от свобода“ до 6 години.

А.Д. е осъждан. Предвид възможността да извърши друго престъпление, той е задържан за срок до 72 часа с постановление на наблюдаващ прокурор.

Предстои да бъде внесено искане в Софийски районен съд за определяне на мярка за неотклонение „задържане под стража“ спрямо обвиняемия.

 

 

 

 

 

 

                                                                                     Мадлен Шишманова

Експерт „Връзки с обществеността“

                                                                             Софийска районна прокуратура

 

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 24 октомври - Близнаците да не харчат без причина, Водолеите да не подписват финансови договори, защото може да си навредят САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 24 октомври - Близнаците да не харчат без причина, Водолеите да не подписват финансови договори, защото може да си навредят
ПИК TV x
ПИК TV! Гюнай Хюсмен с ГОРЕЩА ПРОГНОЗА: Българите разбраха по трудния начин, че трябва да гласуват - избирателната активност в неделя ще бъде по-висока (ВИДЕО) ПИК TV! Гюнай Хюсмен с ГОРЕЩА ПРОГНОЗА: Българите разбраха по трудния начин, че трябва да гласуват - избирателната активност в неделя ще бъде по-висока (ВИДЕО)
ново
Днес: 84
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК