ДОБРА ВЕСТ: Откриха изчезналото момиче от Камено

Региони

ДОБРА ВЕСТ: Откриха изчезналото момиче от Камено

32678
на 31.12.2019
ДОБРА ВЕСТ: Откриха изчезналото момиче от Камено
Автор:   ПИК

Ето каква сума достигна Jackpot Cards, най-високият джакпот на efbet.com (18+)

Полицията в Бургас е открила издирваната 17-годишна Михаела Иванова от Камено. Тя е в добро здравословно и психическо състояние. Това съобщиха от пресцентъра на ОДМВР в морския град.

препоръчано

Предстои момичето да бъде върната при родителите си. Припомняме, че Михаела бе издирвана две денонощия. Тя е напуснала дома си на 29 декември около 9,30 часа и оттогава до момента бе в неизвестност. 

От полицията не съобщават подробности за това къде е открита и при какви обстоятелства.

Припомняме, че 17-годишно момиче от бургаското село Камено бе в неизвестност от два дни. В неделния ден Михаела Иванова се събудила рано и излязла. Бащата казва, че двамата имали конфликти само заради отсъствия на момичето от училище.

Баща й отправи апел за помощ чрез социалните мрежи към тези, които може би са я виждали. За издирване е обявена и приятелка и съименичка на Михаела, която е в неизвестност от 6 декември.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 28 март - Близнаците завладени от добро настроение, изкушения дебнат Стрелците САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 28 март - Близнаците завладени от добро настроение, изкушения дебнат Стрелците
ПИК TV x
Топ конституционалистът доц. Борислав Цеков с важни подробности пред ПИК TV: Радев не може да откаже назначаване на министри! Ако никой не иска да бъде служебен премиер, трябва да ни управлява правителството в оставка (ВИДЕО) Топ конституционалистът доц. Борислав Цеков с важни подробности пред ПИК TV: Радев не може да откаже назначаване на министри! Ако никой не иска да бъде служебен премиер, трябва да ни управлява правителството в оставка (ВИДЕО)
ново
Днес: 6
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК