Доброволци се грижат за чистотата на парк "Кайлъка" край Плевен

Региони

Доброволци се грижат за чистотата на парк "Кайлъка" край Плевен

13761
на 12.09.2020
Доброволци се грижат за чистотата на парк Кайлъка край Плевен
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Певицата Люси Дяковска обедини усилия с доброволци от Плевен и заедно се заеха с нелеката задача да облагородят потъналия в забрава парк „Кайлъка“, съобщава БТВ.

препоръчано

Ентусиазираните плевенчани се възползват от всяка свободна минута, за да избистрят до край идеята на „Аз съм Кайлъка“.

 „Фондацията има за цел основно да възстанови парка такъв, какъвто ние го познаваме“, сподели Люси.

Според тях няма никакви повреди върху поправеното от тях.

Доброволците се грижат за изгубения парк от три години. В седмицата поне веднъж се събират за да почистят, освежат и ремонтират, дори да изградят. Според тях няма никакви повреди върху поправеното от тях.

 „Приятно е да знаеш, че нещо ти си го направил. Винаги може да си полезен по един или по друг начин, стига просто да имаш желание“, разказват доброволците.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 101
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК