Доган не приел Радев на среща, ДПС бяга от подкрепа за втория му мандат: Той е разединител, а не обединител на нацията!

Акценти

Доган не приел Радев на среща, ДПС бяга от подкрепа за втория му мандат: Той е разединител, а не обединител на нацията!

183989
на 18.07.2021
Доган не приел Радев на среща, ДПС бяга от подкрепа за втория му мандат: Той е разединител, а не обединител на нацията!
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Ахмед Доган не е приемал никакви срещи с Румен Радев. Нито вчера, нито онзи ден, нито когато и да било, съобщава "Епицентър", който е близък до ДПС сайт, позовавайки се на свои източници. Публикацията е в отговор на сигнала до ПИК от служители от НСО, че вчера след визита в Созопол Радев тайно е ходил само с един шофор до Росенец, за да се види с Ахмед Доган, чиито летни сараи са там. 

WINBET – най-голямото разнообразие от игри и джакпоти! (18+)

препоръчано

Според изданието обаче Доган никога не е приемал Радев и остава загадка дали и президентът е ходил на Росенец да търси подкрепа за втория си мандат, но не е бил приет, или пък нарочно тази информация е разспространена, за да си осигури и този път гласовете на ДПС, които му спечелиха първия мандат. 

От избирането на Радев за президент среща между двамата не е имало - по никакъв повод, съобщава още изданието, като отваря врата за факта, че преди избирането му за президент явно е имало сгледи. Не е тайна, че ДПС призоваха партията и избирателите си да гласуват за Радев преди 5 години. 

"Превръщането на Доган в мантра за някои от родните политици става опасно за българската политика, защото започва да стъпва на нереални взаимовръзки. А от там има опасност и от взимането на решения, които не се базиират на истински фактори. 

Няма промяна в отношението на ДПС към президента Радев, изразено от неговия председател Мустафа Карадайъ - Радев се превърна в разединител, а не обединител на нацията. 

ДПС не е заставало и зад Николай Василев като кандидат-премиер на ИТН, защото още по време на Тройната коалиция не е подкрепяло неговата политика", става ясно още от публикацията, видно инспирирана от партийни кръгове от ДПС. В нея е отговорено и на друго разследване на ПИК, което касае охраната на летните сараи на Доган на Росенец, за които попитахме президентството, но от там си измиха ръцете с НСО, които пък ни отговориха двусмислено и така и не стана ясно дали все още НСО пази Доган.

"От свалянето на охраната на НСО, Ахмед Доган се охранява от частни гардове от охранителна фирма към ТЕЦ "Варна", съобщили още източници на близкото до ДПС издание.

 

 

.

 

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Семейни проблеми мъчат Стрелците, Везните - в плен на емоциите ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Семейни проблеми мъчат Стрелците, Везните - в плен на емоциите
ПИК TV x
Лют дебат в парламента за Ф-16. Подписали ли са робите, за да ги защитават господарите от САЩ Лют дебат в парламента за Ф-16. Подписали ли са робите, за да ги защитават господарите от САЩ
ново
Днес: 87
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК