Докога да стоите необвързани според зодията

ГОРЕЩО

Докога да стоите необвързани според зодията

7148
на 14.04.2021
Докога да стоите необвързани според зодията
Автор:   ПИК

Всеки човек има набор от уникални предпочитания, когато става въпрос за любов. Вашият звезден знак също може да ви насочи към това, което искате и от което имате нужда във взаимоотношенията си, така че да се радвате на една наистина хармонична и щастлива връзка.

препоръчано

Ако не откривате половинката си, по-добре е да си останете със статут "необвързани“, съветва закачливо "Флагман".

Овен

Останете си необвързани, докато не започнете връзка с човек, с когото животът ви всеки ден ще е различен от предходния. Трябва да чувствате, че партньорът ви ви стимулира да се развивате и да растете. Той/тя трябва да иска да опитва нови неща с вас. Това трябва да е човек, който ви отваря очите за неща, които не виждате, а не човек, който ви ограничава.

Телец

Останете необвързани, докато не влезете във връзка, в която да се чувствате едновременно в безопасност, както и напълно обичани и ценени. Тази връзка трябва да ви носи не само удовлетворение, но и някакво предизвикателство, като ви принуди да излезете от зоната си на комфорт, в която често сте склонни да се застоявате. Трябва да има вълнение и дързост.

Близнаци

Останете необвързани, докато не започнете връзка с човек който максимално много прилича на вас. Човек, който ще ви кара да се забавлявате, да се смеете и вълнувате. Половинката ви трябва да бъде вашата версия от противоположния пол. С нея трябва да споделяте еднакви ценности и интереси. Този човек трябва да ви вдъхва и увереност, тъй като понякога вие сте несигурни в себе си.

Рак

Останете си необвързани, докато не срещнете човек, който не ви приема за даденост. Човек, който е с вас, защото дълбоко в себе си цени и уважава вашите състрадание, обич и доброта. Човек, който няма да ви остави да се притеснявате излишно за какво ли не. Половинката ви трябва да иска да се грижи за вас, както вие искате да го правите за нея.

Лъв

Останете необвързани, докато не започнете връзка с човек, който ви кара да се чувствате насърчавани и подкрепяни всеки ден. Връзка, при която половинката ви няма да ви отстъпва по нищо – нито по привлекателност, нито по интелект, нито по сила и смелост. Половинката ви трябва да ви насърчава да се ориентирате в правилната житейска посока.

Дева

Останете си необвързани, докато в живота ви не влезе човек, който е прям, лоялен и честен. Който не харесва игричките и недоизказаните неща в любовта, който уважава вашите чувства и се държи зряло и отговорно. Вие имате нужда от партньор, който ще бъде напълно открит с вас и ще изразява ясно своите чувства, а няма да ви оставя да ги гадаете.

Везни

Останете необвързани, докато не влезете във връзка, в която с партньора си взаимно ще се подкрепяте и поддържате. Половинката ви не трябва да ви кара да избирате между нея и другите важни неща в живота ви. Човекът до вас трябва да ви носи покой, а не да ви напряга излишно. Вашият партньор трябва да е искрен в чувствата си и да иска да се ангажира дългосрочно.

Скорпион

Останете необвързани, докато не започнете отношения с човек, който ще иска да се фокусира върху вас и вашата любов. Вие имате нужда от лоялен и честен партньор, за да се чувствате сигурни във връзката и да свалите стените, които сте изградили около сърцето си. Имате нужда от половинка, с която комуникацията ви ще върви леко и гладко.

Стрелец

Останете си без гадже, докато не намерите човек, който ви носи радост, а не негативни емоции. Заслужава си да инвестирате времето си във връзка с човек, към когото изпитвате истинска близост и с когото ви е комфортно. С такъв партньор ще можете да водите откровени разговори за всичко в живота си и така трудностите по общия ви път ще изглеждат по-лесно преодолими.

Козирог

Останете необвързани, докато не започнете връзка, която да бъде едновременно лека, но и дълбока. Връзка, при която да се чувствате напълно приети и обичани. Партньорът ви трябва да харесва вашия сдържан, сериозен и амбициозен характер. Той обаче трябва да може да провокира и вашата по-шантава страна, внасяйки повече непринуден хумор и усмивки в живота ви.

Водолей

Останете необвързани, докато не намерите човек, за когото ще бъдете приоритет номер едно, но в същото време той/тя няма да ви задушава. Вашият партньор трябва да ви предложи едновременно пълноценен и балансиран живот, без да отнема вашата независимост. Той трябва да има свои цели и мечти и да не бъде изцяло обсебен от вас и отношенията ви.

Риби

Останете необвързани, докато не започнете връзка, в която се чувствате като че сте намерили своя дом. В тази връзка трябва да има състрадание, трябва да има силни чувства и взаимно разбиране. Вие никога не трябва да усещате вътрешни агресия и/или недоволство. Трябва ви човек, с когото да можете да говорите за проблемите си, но и с когото да можете да споделяте хубавите мигове.

Сподели:
Бомба x
СЛАДКО ОТМЪЩЕНИЕ! Няколко начина да го накараш да съжалява, че вече не сте заедно СЛАДКО ОТМЪЩЕНИЕ! Няколко начина да го накараш да съжалява, че вече не сте заедно
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Бареков скочи на Манолова: Защо излъгахте и ми скрихте сигналите за корупция, които бяха първи? Радев ви каза - остава ви една вечер (ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Бареков скочи на Манолова: Защо излъгахте и ми скрихте сигналите за корупция, които бяха първи? Радев ви каза - остава ви една вечер (ВИДЕО)
ново
Днес: 63
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това