Долф Лундгрен снима и режисира нов екшън

ГАЛЕРИЯ ШОУ

Долф Лундгрен снима и режисира нов екшън

7214
на 03.11.2021
Долф Лундгрен снима и режисира нов екшън
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Актьорът Долф Лундгрен ще седне на режисьорския стол за екшъна Wanted Man и ще изиграе една от главните роли в него, съобщава сайтът Deadline.

препоръчано

Освен това той се е нагърбил и със сценария за лентата, а негов помощник в това начинание е Майкъл Уорт.

Сюжетът се върти ощоло полицай, който трябва да открие и ескортира свидетел на стрелба в наркокартел, в резултат на която са убити няколко агенти на американската служба за борба с наркотиците.

Скоро обаче героят на Лундгрен разбира, че атаката е организирана от американските власти и той е изправен пред въпроса на кого може да се довери в мисията си.

Клапата ще щракне през февруари. Наскоро стана ясно, че шведската звезда няма да кацне на българска земя за снимките на "Непобедимите 4", каквито надежди имаха феновете на поредицата у нас. 63-годишният актьор последва примера на доскорошния предводител на групата на екшън героите Силвестър Сталоун, който приключи работата си по филма още в Лондон, пише "Монитор".

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте топ хороскопа на Алена за вторник - Везните да не предприемат пътувания, Стрелците подложени на огромно напрежение САМО В ПИК: Вижте топ хороскопа на Алена за вторник - Везните да не предприемат пътувания, Стрелците подложени на огромно напрежение
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК! Борисов представя управленската програма на ГЕРБ (НА ЖИВО) ПЪРВО В ПИК! Борисов представя управленската програма на ГЕРБ (НА ЖИВО)
ново
Днес: 48
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК