ГОРЕЩО
ЖЕСТОК СКАНДАЛ! Активисти на ППДБ обявиха черен списък с журналисти
НА ПРАГА НА ВОЙНА: Ще позволи ли Борисов самозабравилите се агресивни хищници от ППДБ да го довършат?
СМУТ НА Д2: Военно-полицейският екипаж на Радев е в тотален стрес. Не е лошо за Нова година чичко Румен да си отпочине в някоя резиденция на Ердоган - като царска особа. Плащаме ние, българите
ГЪРМИ СКАНДАЛ: ПП поиска сваляне охраната на Борисов в деня, в който пуснаха Сретен Йосич от затвора
ГОЛЯМ РЕЗИЛ: Развяха КАТО ПРАНИ ГАЩИ срамотиите на Асен Василев и ПП в национален ефир (СНИМКИ)
ПИК с нов канал в Телеграм
Последвайте ни в Google News Showcase
Мариела Панчева, София
препоръчано
Необходими продукти:
1 франзела
зехтин
готварска сол
шарена сол
Начин на приготвяне:
Франзелата се нарязва на кръгчета с дебелина половин сантиметър, които се подреждат в подходяща тавичка едно до друго, без да се застъпват. Така наредени, се поливат с малко зехтин, поръсват се със шарената сол и готварската сол. След това се обръщат и отново се подправят по същия начин. Пекат се на 220 градуса на предварително загрята фурна с вентилатор. Когато се зачервят, се изваждат. По същия начин могат да се направят и триъгълни крутони за различни видове крем супи, като вместо франзела се взема квадратен хляб.
Сладкиш със сини сливи
411208
на 02.06.2021
Мъфини с локум и сладко от ягоди
335987
на 16.02.2021
Баница с пиле и извара
97309
на 26.02.2019
Джолан в питка
147685
на 05.06.2018


