Домашни илачи срещу хрема

Бомба

Домашни илачи срещу хрема

10379
на 16.02.2022
Домашни илачи срещу хрема
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Хремата е наш неизменен спътник през есента и зимата, а сега - и при зараза с Омикрон. Каквито и вируси да са я причинили, важното е да я пресечем в началото, за да не позволим на секретите в носната кухина и синусите да се сгъстят и в тях да се размножат бактерии. Тогава вече лечението е по-сложно и продължително.

препоръчано

Физиологичен разтвор

Купете готов разтвор или си го пригответе като в 1 чаша чешмяна вода разтворите 1 равна ч. л. морска сол. Накапвайте през половин час във всяка ноздра по 3-4 капки.

Капки с лайка

Сварете чай от лайка и в него разтворете пчелен мед - 1 с. л. на 100 мл. Капвайте по 3-4 капки във всяка ноздра вечер преди лягане. Не е подходящо за бебета и малки деца, понеже медът може да предизвика алергия.

Тампон с лук и мед 

2 с. л. настърган лук и 1 ч. л. мед се разбъркват в 100 мл затоплена вода и престояват 30 минути. Топим памучни тампони в течността и ги слагаме върху носа за 10-15 минути.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 9 май - главоломен успех връхлита Девите, денят за Скорпионите неочаквано труден САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 9 май - главоломен успех връхлита Девите, денят за Скорпионите неочаквано труден
ПИК TV x
ЕКШЪН В ПИК TV! Гешев с акция заради арестите на кметско семейство от листите му: Имаме политически затворници. Те не подкрепят ППДБ, ГЕРБ и ДПС и затова са задържани (ВИДЕО) ЕКШЪН В ПИК TV! Гешев с акция заради арестите на кметско семейство от листите му: Имаме политически затворници. Те не подкрепят ППДБ, ГЕРБ и ДПС и затова са задържани (ВИДЕО)
ново
Днес: 79
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК