ДОМАШНО НАСИЛИЕ: Нервак от Пловдив разби лицето на жена си с бутилка уиски

Темида

ДОМАШНО НАСИЛИЕ: Нервак от Пловдив разби лицето на жена си с бутилка уиски

16431
на 10.12.2023
ДОМАШНО НАСИЛИЕ: Нервак от Пловдив разби лицето на жена си с бутилка уиски
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Пловдивчанин помля лицето на жена си с бутилка уиски. Екшънът се разиграл в апартамента им в града под тепетата в средата на ноември.

препоръчано

След подаден сигнал бил задържан, като преди няколко дни признал изцяло вината си и сключил споразумение с прокуратурата, информира за скандала "Марица“. 

Според обвинението между двамата, живеещи на семейни начала без сключен брак, се разразил скандал. Малко преди полунощ на 16 ноември мъжът грабнал бутилка уиски и ударил с нея жена си по лицето. В резултат й причинил лека телесна повреда - травма на носа с оток и обилно кървене. Мъжът бил арестуван, след което освободен с мярка "подписка".

Успял да сключи споразумение с прокуратурата за административно наказание - глоба в размер на 1100 лв. Пловдивчанинът ще трябва да плати и разноските по делото в размер на близо 200 лв.  

Съдът го уведомил, че му предоставя 7-дневен срок за доброволно изпълнение по отношение на дължимите суми, като след изтичането му, ако не бъдат внесени сумите по определените сметки, ще бъдат издадени служебно изпълнителни листове.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Алена с ексклузивен хороскоп за 28 октомври - успехът намига на Девите, Водолеите да се пазят от конфликти на работното място САМО В ПИК: Алена с ексклузивен хороскоп за 28 октомври - успехът намига на Девите, Водолеите да се пазят от конфликти на работното място
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Борисов с първи думи: Победата на ГЕРБ е категорична! Няма да се водим от някои треперещи гласове, които отсега поставят условия. Ако влязат всички 9 партии, няма да има правителство (СНИМКИ/ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Борисов с първи думи: Победата на ГЕРБ е категорична! Няма да се водим от някои треперещи гласове, които отсега поставят условия. Ако влязат всички 9 партии, няма да има правителство (СНИМКИ/ВИДЕО)
ново
Днес: 0
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК