Пеевски изхвърлил секретарката на Доган с думите: "Ти с мен ли си или с него?"

ТЕМА

Пеевски изхвърлил секретарката на Доган с думите: "Ти с мен ли си или с него?"

368798
на 07.07.2024
Пеевски изхвърлил секретарката на Доган с думите: Ти с мен ли си или с него?
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Ти с мен ли си или с Доган? С тези думи председателят на ДПС Делян Пеевски отстранил Биршен Ибрямова - личната секретарка на Ахмед Доган. Това сподели пред БНТ съпругът й Джейхан Ибрямов, зам.-председател на ДПС. Той бе изключен от Пеевски от парламентарната група на ДПС заради това, че е гласувал срещу предложеното от ГЕРБ правителство.

препоръчано

Паметливи припомнят, че Биршен Ибрямова е била на тази длъжност като доверен човек на почетния председател от 30 години насам.

Джейхан Ибрямов отбеляза, че напрежението в ДПС в най-скоро време ще изчезне - след като стане ясно обръщението на почетния председател.

"В момента той комуникира с всички структури и очаква мнението им, за да вземе крайното решение", отбеляза Ибрямов. 

Според него правителство е възможно, "ако се възстанови диалогът между партиите и политиците": "Правителство с втория мандат е много добра идея. Ако бъде изчерпана тази процедура, да се премине към третия мандат".

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Телците да не помагат на безотговорни колеги, Раците да не дават заеми САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Телците да не помагат на безотговорни колеги, Раците да не дават заеми
ПИК TV x
УНИКАЛНО ШОУ В ПИК! Колтуклиева направи на салата Бареков насред центъра на София: Как не те е срам! Целуваше задниците на... (ВИДЕО) УНИКАЛНО ШОУ В ПИК! Колтуклиева направи на салата Бареков насред центъра на София: Как не те е срам! Целуваше задниците на... (ВИДЕО)
ново
Днес: 72
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК