Доналд Тръмп с най-висок рейтинг от юни 2017 г. насам

Америка

Доналд Тръмп с най-висок рейтинг от юни 2017 г. насам

3580
на 01.06.2019
Доналд Тръмп с най-висок рейтинг от юни 2017 г. насам
Автор:   ПИК

Рейтингът на американския президент Доналд Тръмп достигна най-високото си ниво за последните две години, показват данните от изследване, осъществено от Harvard CAPS/Harris Poll. 

48% от регистрираните гласоподаватели одобряват работата на държавния глава, на противоположната позиция са 52%. Това е най-високото ниво на одобрение от юни 2017 г., сочат данните, цитирани от изданието The Hill и Канал 3. 

Високият рейтинг на Тръмп се дължи на доброто управление на икономиката. Около две трети одобряват голямата заетост, постигната по време на неговия мандат. 

Добрата икономическа ситуация вдига рейтинга на стопанина на Белия дом, докато политиката му по други въпроси като Китай и имиграцията се радва на неутрални и положителни оценки, заяви Марк Пен, директор на Harvard CAPS/Harris Poll.

препоръчано
Сподели:
Бомба x
Ето кои са най-често срещаните женски сексуални фантазии Ето кои са най-често срещаните женски сексуални фантазии
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV: Проф. Ангелов с извънредно изказване от парламента: Какви са предложенията ви за НОЩ, щом не искате хирурзи? (ОБНОВЕНА) ПЪРВО В ПИК TV: Проф. Ангелов с извънредно изказване от парламента: Какви са предложенията ви за НОЩ, щом не искате хирурзи? (ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 5
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това