Доналд Тръмп: Ще отида в Атланта в четвъртък, за да бъда арестуван

Америка

Доналд Тръмп: Ще отида в Атланта в четвъртък, за да бъда арестуван

14563
на 22.08.2023
Доналд Тръмп: Ще отида в Атланта в четвъртък, за да бъда арестуван
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Бившият американски президент Доналд Тръмп съобщи в социалната си мрежа „Трут соушъл", че планира в четвъртък да се яви на съд в щата Джорджия, за да се предаде на властите по делото за подмяна на резултатите от изборите, предадоха световните медии.

препоръчано

Датата е била договорена между адвокатите на Тръмп и канцеларията на прокурора на окръга днес покрай договарянето на условното му освобождаване под гаранция.

Съдия в Атланта, който наблюдава делото на Тръмп, определи гаранция от 200 000 долара.

Споразумението гласи, че Тръмп може да остане на свобода в очакване на процеса, стига да не се опитва да заплашва или сплашва свидетели.

Тръмп отрича 13-те обвинения, включително рекет и неверни изявления.

„Ще отида в Атланта, щата Джорджия, в четвъртък, за да бъда арестуван", написа Тръмп в социалната си мрежа. Той описа обвиненията като политически мотивиран опит да бъде провалена кампанията му за преизбиране.

„Обвиняемият няма да извършва никакви действия за сплашване на лице, за което е известно, че е съобвиняем или свидетел по това дело, или по друг начин да възпрепятства правораздаването“, се казва в съдебната заповед, публикувана в понеделник.

Доналд Тръмп е изправен пред общо 561 години затвор
Той трябва да свидетелства пред федералния съд по повдигнатите му обвинения.

Тя беше подписана от окръжния прокурор на окръг Фултън Фани Уилис, която наблюдава случая, и адвокатите на Тръмп.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Телците да не помагат на безотговорни колеги, Раците да не дават заеми САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Телците да не помагат на безотговорни колеги, Раците да не дават заеми
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО И ПЪРВО В ПИК: Гледат мярката на Ибрямов при закрити врата заради секретна информация ИЗВЪНРЕДНО И ПЪРВО В ПИК: Гледат мярката на Ибрямов при закрити врата заради секретна информация
ново
Днес: 39
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК