Допуснаха 7 кандидати до втория етап на процедурата за избор на генерален директор на БНР

Животът днес

Допуснаха 7 кандидати до втория етап на процедурата за избор на генерален директор на БНР

18414
преди 5 часа
Допуснаха 7 кандидати до втория етап на процедурата за избор на генерален директор на БНР
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Всички седем кандидати са допуснати до втория етап на процедурата на Съвета за електронни медии (СЕМ) за избор на генерален директор на Българското национално радио (БНР).

препоръчано

Това решиха членовете на медийния регулатор на свое заседание днес.

СЕМ разгледа и прие протокол от дейността на техническата комисия, извършила проверка на документите на кандидатите - Милен Митев, Цветослава Георгиева, Хелия Чавдарова, Маргарит Русев, Ива Дойчинова - Димитрова, Валерий Тодоров и Георги Даскалов.

Вторият етап от процедурата предвижда разглеждане на документите по същество. 

В срок до 14 октомври от медийния регулатор трябва да съобщят имената на кандидатите, които ще бъдат допуснати до изслушванията на 15 и 16 октомври.

Изборът на генерален директор на БНР е предвидено да се осъществи на 17 октомври. 

Мандатът на настоящия генерален директор на общественото радио Милен Митев изтича на 31 октомври, припомня БТА.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за третия ден на октомври: Близнаците да избягват авантюри, Раците са в размисъл за брак, Девите да не си го и помислят, но да се отдадат на секс САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за третия ден на октомври: Близнаците да избягват авантюри, Раците са в размисъл за брак, Девите да не си го и помислят, но да се отдадат на секс
ПИК TV x
ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК TV! Георги Харизанов с анализ за предизборните битки и изхода от вота: Борисов може да направи само евроатлантическо правителство с ППДБ, Пеевски и донякъде ИТН (ВИДЕО) ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК TV! Георги Харизанов с анализ за предизборните битки и изхода от вота: Борисов може да направи само евроатлантическо правителство с ППДБ, Пеевски и донякъде ИТН (ВИДЕО)
ново
Днес: 98
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК