ДОСТОЙНО ОТ БОЙКО ДНЕС. Доказа, че е силен мъж, силен премиер, че милее за България. Време бе да размаха пръст на Брюксел

КОМЕНТАРИ

ДОСТОЙНО ОТ БОЙКО ДНЕС. Доказа, че е силен мъж, силен премиер, че милее за България. Време бе да размаха пръст на Брюксел

282583
на 10.10.2018
ДОСТОЙНО ОТ БОЙКО ДНЕС. Доказа, че е силен мъж, силен премиер, че милее за България. Време бе да размаха пръст на Брюксел

Достойно от Бойко Борисов днес.

препоръчано

Ще преосмисля отношението си към много фактори в Брюксел.

Ще имам сериозен разговор с ЕНП и други европейски политици, които ни заливаха с клеветнически туитъри в последните дни и опетняваха името на страна ни...

България стана жертва на заговор...

Прочетох чудовищни неща и нито едно вярно...

Ще си променим мнението за шпиценкандидата на ЕНП...

Най-после премиерът ясно застана срещу демагогията на либералния Запад и срещу доносниците в България, които се прехранват от клевети срещу родината си.

Зловещо е да се произнесе - те щяха да се радват, ако полицията се бе провалила. 

Те си направиха зловеща автореклама от смъртта на една майка.

Те пробутаха пред цял свят партенката, че клетата Виктория е била разследващ журналист и е погубена заради "разкрития по усвояването на еврофондове"?!

Те са не по-малко страшни от циганите, които ни трепят и насилват.

Те са моралните насилници на нацията, осквернителите на рода ни.

Дошло бе времето Борисов да го каже ясно. 

България (или поне нормалната част от хората, ония, на които им пука за държавата и изкарват с честен труд хляба си тук), очакваше да го чуе именно от него.

България очаква от него да проявява характер като Орбан и сега той го направи.

Министър-председателят се държа професионално и запази хладнокръвие в денонощията на хаос и масово истерясване. С работа, с работа, с много работа, а не с хленчове той, Младен Маринов, Сотир Цацаров и всичките им колеги показаха, че са годни да изпълняват задълженията си.

Борисов обаче трябва да продължи и да поиска ПОИМЕННО от всеки политически клеветник в Брюксел, ЕНП, европарламента и еврокомисията да се извини на българския народ. 

Извинение от измекярите, които ехидно ни предлагаха "полицейска помощ", за да бъде заловен извергът.

И които намекваха, че България е нефелна или не желае да се оправи сама.

Трябва да се извинят и провалените псевдоавторитетни медии от типа на "Ню Йорк Таймс", наречени от президента Тръмп "фейк нюзове". 

Да, наистина са такива, наистина пръскат отрова, наистина ни тормозят вече няколко десетилетия по "пътя към Европа" и интеграцията.

Егати Европата, егати интеграцията...Мерси за подобен път. По-добре да си вървим по своя. 

Сподели:
Бомба x
СЛАДКО ОТМЪЩЕНИЕ! Няколко начина да го накараш да съжалява, че вече не сте заедно СЛАДКО ОТМЪЩЕНИЕ! Няколко начина да го накараш да съжалява, че вече не сте заедно
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Бареков скочи на Манолова: Защо излъгахте и ми скрихте сигналите за корупция, които бяха първи? Радев ви каза - остава ви една вечер (ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Бареков скочи на Манолова: Защо излъгахте и ми скрихте сигналите за корупция, които бяха първи? Радев ви каза - остава ви една вечер (ВИДЕО)
ново
Днес: 59
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това