Доц. Татяна Буруджиева с ТОП прогноза защо след изборите ще има редовно правителство

Епицентър

Доц. Татяна Буруджиева с ТОП прогноза защо след изборите ще има редовно правителство

132294
преди 5 часа
Доц. Татяна Буруджиева с ТОП прогноза защо след изборите ще има редовно правителство
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

„Изборите ще свършат на 27 октомври. По-рано от март, април избори не се правят. Не може да се разтегне толкова много процедурата, затова смятам, че ще направят всичко възможно правителство дори и за малко. Но вече въпросът не е кои, а за какво ще правят правителство? И то не такива мантри, а много конкретни неща от типа на бюджет и Плана за развитие и устойчивост“, посочи Буруджиева.

препоръчано

Според политолога избраните партии трябва да се фокусират върху фактите, че януари е абсурдно да се правят избори и че това биха могли да бъдат десетите избори, защото се проведоха и местни, и президентски.

"Исторически България винаги е искала да бъде и "тако и вако", ако обе да е и от едната и от другата страна и на изток и на запад. Нека говорим само за Продължаваме промяната защото другия субект ГЕРБ е напълно на ясно, че трябва да се случи правителство. Дори сега в кампанията се правят две различни кампании. То е очевидно, че не разбират по един и същи начин нито тези избори нито функцията и резултата от тях. Продължаваме промяната трябва да направят своя избор. Другите са го направили", допълни Буруджиева. 

По думите и докато се говори, че това ще е правителство което ще бори корупцията, все ще си задаваме въпроса "с този не може и с онзи не може". Според нея така с никой не може.

"Извинявайте, но така и с ПП не може, ако гледаме какво излезе като информация. Ако говорим за правителство "на запад или на изток", като гледам чии решения защитаваха и то икономически ПП започвам да се питам те на изток ли са или на запад. Това е обречен разговор, ние три години го водим този разговор, правим избори и няма правителства. Формулите са класически в политиката - партиите отиват на избори, за да им се даде власт и да решават проблеми - проблемите на хората и на държавата", заключи доц. Буруджиева. 

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Ето го ексклузивния хороскоп на Алена за първия ден на октомври - Везните да внимават как си харчат парите, Стрелците срещат различни трудности САМО В ПИК: Ето го ексклузивния хороскоп на Алена за първия ден на октомври - Везните да внимават как си харчат парите, Стрелците срещат различни трудности
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! ЦИК показа бюлетините за изборите. 28 000 нашенци подали заявления да гласуват в чужбина (СНИМКИ/ОБНОВЕНА) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! ЦИК показа бюлетините за изборите. 28 000 нашенци подали заявления да гласуват в чужбина (СНИМКИ/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 1
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК