До два месеца прокуратурата трябва да установи причината за пожара в Царацово

Темида

До два месеца прокуратурата трябва да установи причината за пожара в Царацово

11916
на 01.08.2024
До два месеца прокуратурата трябва да установи причината за пожара в Царацово
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Районна прокуратура – Пловдив, наблюдава досъдебно производство за установяване на причините за възникналия пожар на 31 юли 2024 г. в производствени халета в землището на с. Царацово, обл. Пловдив.

препоръчано

Към момента се извършват действия по разследването за изясняване на фактическата обстановка.

По досъдебното производство ще бъде назначена пожаротехническа експертиза, от чието заключение трябва да стане ясно какво е предизвикало пожара в производствените халета, както и да се установят причинените щети.

Срокът за разследването е двумесечен.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за събота - личните отношения на Стрелците им създават проблеми, Рибите подвластни на чувствата САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за събота - личните отношения на Стрелците им създават проблеми, Рибите подвластни на чувствата
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! Бойко Борисов в Асеновград: Никой, освен нас, не желае да има правителство - Промяната искат да излъжат, че изборите са били опорочени (ОБНОВЕНА/ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК TV! Бойко Борисов в Асеновград: Никой, освен нас, не желае да има правителство - Промяната искат да излъжат, че изборите са били опорочени (ОБНОВЕНА/ВИДЕО)
ново
Днес: 32
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК