ДО 16 ЧАСА: 24,61% избирателна активност в Пловдив

Региони

ДО 16 ЧАСА: 24,61% избирателна активност в Пловдив

9011
преди 5 часа
ДО 16 ЧАСА: 24,61% избирателна активност в Пловдив
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

24,61% са упражнили правото си на глас в град Пловдив към 16 часа. Данните съобщи председателят на 16 РИК в града под тепетата Калоян Сухоруков. 

препоръчано

Най-много са гласувалите в район "Централен" - 27,75%,  а най-ниска е избирателната активност в район "Източен" - 19,51%. В "Западен" са гласували 26,16%, в район "Северен" - 24,96%, в" Южен" - 24,35%, а в "Тракия" - 24,13%. 

“Изборният ден преминава много спокойно.Към момента не работят две от машините за гласуване в града“, каза Сухоруков, цитиран от "Марица“.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за решаващия изборен ден: Овенът да не прекалява във вярата към интимния си партньор, а Ракът ще се влюби безумно САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за решаващия изборен ден: Овенът да не прекалява във вярата към интимния си партньор, а Ракът ще се влюби безумно
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Борисов с първи думи: Победата на ГЕРБ е категорична! Няма да се водим от някои треперещи гласове, които отсега поставят условия. Ако влязат всички тези партии, няма да има правителство (НА ЖИВО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Борисов с първи думи: Победата на ГЕРБ е категорична! Няма да се водим от някои треперещи гласове, които отсега поставят условия. Ако влязат всички тези партии, няма да има правителство (НА ЖИВО)
ново
Днес: 167
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК