Драгомир Стойнев: Мачът може да се обърне

Политика

Драгомир Стойнев: Мачът може да се обърне

12866
преди 5 часа
Драгомир Стойнев: Мачът може да се обърне
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Гласувах за завръщане на разума в политиката, за правилните и дългосрочни решения в сферата на енергетиката, за подкрепа на предприемачите. Това заяви социалистът Драгомир Стойнев.

препоръчано

Вот той подал и за честна политическа игра и диалог, тъй като, по мнението му, е време политическите партии да започнат да си говорят.

„Аналогии между футбола и политиката са много, сутринта чух, че някой чака мачът да бъде решен в последната минута, но трябва да се знае, че всеки мач може да има и продължения. Затова аз избрах разумния играч", каза Стойнев. Не знам дали в редовното време или в продълженията, но мачът може и да се обърне, допълни той. Според мен това трябва да се случи, за да излезем от нестабилността, каза още социалистът.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за решаващия изборен ден: Овенът да не прекалява във вярата към интимния си партньор, а Ракът ще се влюби безумно САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за решаващия изборен ден: Овенът да не прекалява във вярата към интимния си партньор, а Ракът ще се влюби безумно
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Борисов с първи думи: Победата на ГЕРБ е категорична! Няма да се водим от някои треперещи гласове, които отсега поставят условия. Ако влязат всички 9 партии, няма да има правителство (СНИМКИ/ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Борисов с първи думи: Победата на ГЕРБ е категорична! Няма да се водим от някои треперещи гласове, които отсега поставят условия. Ако влязат всички 9 партии, няма да има правителство (СНИМКИ/ВИДЕО)
ново
Днес: 1
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК