Драма в Алианса на Доган! Ализан Яхова напуска обидена листата в Русе

Епицентър

Драма в Алианса на Доган! Ализан Яхова напуска обидена листата в Русе

206766
преди 4 часа
Драма в Алианса на Доган! Ализан Яхова напуска обидена листата в Русе
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Бившата шефка на Държавен фонд „Земеделие“ и един от най-добрите аграрни експерти в историята на ДПС Ализан Яхова подаде заявление в РИК-Русе, за заличаване на регистрацията й като кандидат за народен представител от листата на коалицията „Алианс за права и свободи“.

препоръчано

РИК заличава регистрацията на Ализан Нихат Яхова гласи решението.

До този ход на Яхова се стигнат след странното решение на Ахмед Доган да я изхвърли от първото място във Враца и на нейно място да постави ангажирания в негативната кампания в социалните мрежи Николай Бареков, пише "24Родопи".

Решението на Доган идват след констатацията на екипа му за „липса на кандидати с български имена“.

Припомняме, че по странен начин дългогодишният депутат от Чернооченско и квотен представител на ДПС в държавната администрация Ремзи Осман бе вписан като втори в листата в Кърджали, вместо Елван Атилла.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последния работен ден от седмицата: Телците да не пътуват, Лъвовете да не влизат в конфликти, проблеми за консервативния Скорпион САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последния работен ден от седмицата: Телците да не пътуват, Лъвовете да не влизат в конфликти, проблеми за консервативния Скорпион
ПИК TV x
Виктор Димчев с убийствен сценарий пред ПИК TV: Тримата големи трябва да се разберат или приключва парламентарната република. Реална е заплахата от... (ВИДЕО) Виктор Димчев с убийствен сценарий пред ПИК TV: Тримата големи трябва да се разберат или приключва парламентарната република. Реална е заплахата от... (ВИДЕО)
ново
Днес: 67
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК