Вход
София
Времето в София 9 o C

ДРАМА В ПИК И "РЕТРО": Мъжът на Гавазова бяга от нея (СНИМКА)

ДРАМА В ПИК И "РЕТРО": Мъжът на Гавазова бяга от нея (СНИМКА)

на 12.01.2020
533591
26
ДРАМА В ПИК И "РЕТРО": Мъжът на Гавазова бяга от нея (СНИМКА)
Автор: ПИК
12.01.2020
26
533591

Сватбата е все по-далеч от сгодената Биляна Гавазова. Напоследък мъжът на журналистката все по-често предпочита да е извън нейната компания. Вместо да вечеря с половинката си и детето им, Тодор изкарвал вечерите си в един големите софийски молове, научи „Ретро“.

Годеникът на репортерката на Би Ти Ви обикалял безцелно из коридорите на търговския център в продължение на часове. Очевидци разкриват, че Тодор нервно и без посока крачел между магазините, но не поглеждал нито витрините, нито пък влизал в тях. „Изглежда сякаш всеки път чака някого.

Все е вторачен в телефона си, но в крайна сметка си тръгва сам. Сигурно се крие от жена си и така избягва семейните скандали“, коментират шеговито служители в мола. В същото време кариеристката Гавазова е потънала в работа и рядко има възможност за семейни разходки. Тъй като задълженията ѝ в телевизията са предимно сутрин и до ранния следобед, именно времето привечер тя отделяла за мъжа си и сина им. Защо обаче Тодор предпочита да се шляе сам, докато у дома го чака вечеря, остава загадка.

Мълвата, че двамата ту се събират, ту се разделят, непрекъснато битува в кулоарите на телевизията. При участието в предаването „Търси се“ самата Биляна призна, че е получила годежен пръстен от бащата на детето си, но до желаната от нея сватба така и не се стигнало. Всяка година Тодор я заблуждавал, че ще минат под венчилото, но винаги изскачали спънки или не можели да заделят достатъчно пари от семейния бюджет за тържеството, което Гавазова си представяла още от ученичка.

Първо двамата купили жилище, после тръгнали да го обзавеждат и спестяванията им бързо се стопили. Битовизмите внасяли известно напрежение между двойката, но въпреки това журналистката не сваляла лъскавия годежен пръстен от Тодор и не си позволявала да флиртува с колеги, макар интересът на ергените в Би Ти Ви към нея да бил завидно голям.

Сподели:
свързани новини
САМО В ПИК И "РЕТРО": Биляна Гавазова наду джуки (СНИМКИ) САМО В ПИК И "РЕТРО": Биляна Гавазова наду джуки (СНИМКИ)
Биляна Гавазова събудила завистта на колежките си в Би Ти...
на 19.10.2019
САМО В ПИК И "РЕТРО": Бременна ли е Биляна Гавазова? (ПАПАРАШКИ СНИМКИ) САМО В ПИК И "РЕТРО": Бременна ли е Биляна Гавазова? (ПАПАРАШКИ СНИМКИ)
Биляна Гавазова е зарязала диетите и доста си угажда,...
на 27.08.2019
Напиши коментар »
(26)
1
Станал Съм ШЕЙХ ! Развъждам ТРИ Мъжки К-УРВИ: Джамбазки-ВМРО, Бай Курти-ДАНС и К-рачунов-БЛИЦ ! К-УРВИТЕ от ДАНС се Усещат по Аромата на Л-АЙНА Защото Заработват АНАЛНО ! К-ОПЕЛЕТА от ГДБОП се Надушват по Миризмата на С-ПЕРМА Защото Заработват ОРАЛНО ! К-УРВИТЕ-Доносници от ДС,НСС и ДАНС Първо се ИЗНАСИЛВАТ, След Което се УБИВАТ ! К-ОПЕЛЕТАТА-Престъпници от ЦСБОП, НСБОП и ГДБОП Директно се УБИВАТ ! За Семействата на К-урвите от ДАНС и К-опелетата от ГДБОП е ЯСНО: ДО ДЕВЕТО КОЛЯНО ! Не ПРОСТ(о) МИЛИЦИОНЕР, а ПАЗАРДЖИШКИ МИЛИЦИОНЕР ! По-Тъпо ЖИВОТНО от МИЛИЦИОНЕРА това е само ПАЗАРДЖИШКИЯ МИЛИЦИОНЕР ! Ако се Чудиш Кое ГОВЕДО да Убиеш, ТРЕПИ Пазарджишки МИЛИЦИОНЕР и Няма да Сгрешиш ! МЪРША, ИЗРОД, ИЗМЕТ, УТАЙКА, БОКЛУК, ГАД, СУРОГАТ, ДЕГЕНЕРАТ, ПОДЧОВЕК, С ЕДНА ДУМА МИЛИЦИОНЕР, С ДВЕ ДУМИ ПАЗАРДЖИШКИ МИЛИЦИОНЕР ! КАЗАХ ! www.bulgarya.ga/police.html
2
Бай Курти - Мартин Стефанов от ДАНС се Сношава с МЪЖЕ По Работа и След Работа ! К-УРВИТЕ от ДАНС се Усещат по Аромата на Л-АЙНА Защото Заработват АНАЛНО ! К-ОПЕЛЕТА от ГДБОП се Надушват по Миризмата на С-ПЕРМА Защото Заработват ОРАЛНО ! К-УРВИТЕ-Доносници от ДС,НСС и ДАНС Първо се ИЗНАСИЛВАТ, След Което се УБИВАТ ! К-ОПЕЛЕТАТА-Престъпници от ЦСБОП, НСБОП и ГДБОП Директно се УБИВАТ ! За Семействата на К-урвите от ДАНС и К-опелетата от ГДБОП е ЯСНО: ДО ДЕВЕТО КОЛЯНО ! КАЗАХ ! www.bulgarya.ga/police.html
3
Ясно човекът се е осъзнал навреме. ТАЗИ не става......
4
Лаик съм , но годеника наистина да бяга и , ако може съвсем да се отърве .......
5
А за "ергените" , всеки иска да "мушне" нещо някъде !!!!!!!
6
Жива ушата сиганка , бяга човека докато не е съвсем късно !
7
А красавицата с големите бръчки и още по големите уши/баба Ива/ къде е ? Скучно ми е без безценният и чар и холивудската и красота.
8
До 1-2 ATILA ................................. Взриви се вече в районното в Пазарджик и отърви себе си от мъките и света от тебе. Мухъл
9
ТЯ ОТ КЪМ ВИЗИЯ Е СТРАХОТНА,НО НЕ СЕ ЗНАЕ КАКЪВ НРАВ ИМА... В БТВ ВСИЧКИТЕ СА ХИПНОТИЗИРАНИ И СЛУШАТ 100% ГУРОТО ВЕНЕЛИН ПЕТКОВ.
10
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
11
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
14
ល៊៊៊ ល៊៊៊ ល៊៊៊ ៊៊៊៊៊៊៊៊៊៊៊៊៊៊ ៊៊៊៊៊៊៊៊៊៊៊៊៊៊៊៊៊៊៊៊៊៊៊៊៊៊៊៊៊៊៊៊៊៊៊៊៊៊៊៊៊៊៊៊៊៊៊៊៊៊៊៊៊៊៊៊៊៊៊៊៊៊ ៊៊៊៊៊៊៊៊៊៊៊៊៊៊៊៊៊៊៊៊៊៊៊៊៊៊៊៊៊៊ ៊៊៊៊៊៊៊៊៊៊៊៊៊៊៊៊៊៊៊៊៊៊៊៊៊៊៊៊៊៊៊
15
отговор на коментар
៧់់។៊៊៊់់។៊៊៊៊
16
Биляна е хубаво миньор, а как се любо очарователно...
17
отговор на коментар
ර්‍ර්‍ර්‍ර්‍ර්‍ර්‍ර්‍ර්‍ර්‍ර්‍ර්‍ර්‍ර්‍ර්‍ර්‍ර්‍ර්‍ර්‍ර්‍ර්‍ර්‍ර්‍ර්‍ර්‍ර්‍ර්‍ර්‍ර්‍ර්‍ර්‍ර්‍ර්‍ර්‍ර්‍ පපෂෂ
18
отговор на коментар
៉៉ ៉៉៉៉៉៉ ៉៉៉៉៉៉ ៉៉៉៉៉៉ ៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉ ៉៉៉៉៉៉៉
19
тая Гавазова не става за нищо а и е грозна прилича на кобила
20
Сигурно го цица с пари, вероятно все иска нещо, няма насищане- пари, подаръци, екскурзии, услуги, бижута, коли, парфюми, дрехи. Тия от провинцията са особено нахални, щом дойдат в София и хванат някой , си мислят, че са хванали щастието. От Варна, Шумиен, Хаскьой, това са все нахални жени, ежедневието им минава в празни приказки, фитнес, обикаляне на магазините, клюки, нищо съществено не ги интересува, само материалното, защото са хитри и лакоми, но елементарни. И тази е някъде- от Шуменско ли, Варненско ли... от ония край, довлякла се чак в София да трови обществената атмосфера, санким тук няма предостатъчно оттях. Стана пренаселено
21
отговор на коментар
Наистина, особено нахални и арогантни са тия от Хасково и Стара Загора. Търсят софиянец да го доят, да го използват, после му бият шута и се прехвърлят при друг, почват наново. Така една от тоя край излъга един приятел, този шаран 7 години я издържаше, къде ли не я води, онази не беше виждала нищо по-далеч от града си, стана и тя "софиянка", онзи и намери работа, преди това и помогна да завърши, накрая оная му се подиграваше. Сигурно и този бяга от тази, да не му досажда.
22
отговор на коментар
Тъй,като си имате чуден псевдоним най- добре явно разбирате от селянки от градовете,които изброявате.Селянина от село можеж да излезе ,но селското от човека не!Град или село,ако си алчен,прост и меркантилен все едно от къде си изпълзял.А,Каун по селски значи пъпеш,избери си нещо градско да ти гали ухото и окото,е и егото разбирасе.
23
Не ви ли омръзна да се ровите в чаршафите на хората!?!? Гнусни сте!!!
24
Гавазова е хубава жена! Гледайте си вашите вещици в къщи!
25
АБЕ ТО НЕ Е ЛОША ЖЕНАТА,АМИ ТОЯ ДЕТО Е ДО НЕЯ НЕ МУ НОСИ ПИЕНЕТО ЧЕ ДА МУ СЕ СТОРИ СИМПАТИЧНА.:-) :-) :-)
26
Баба Яга, упс...баба Ива - е по-хубава от таа.
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
Според вас арестът на Нено Димов е:
Общо гласували: 6921
архив

- Скъпи, искаш ли да си играем на Биг Брадър? - Да! - Имаш 1 минута да си събереш багажа и да напуснеш къщата!

 

няма нови новини
Днес: 178
hot
най-четени новини в момента
сега
3779
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
САМО В ПИК TV! Топ епидемиологът д-р Ангел Кунчев с разтърсващи разкрития за страшния вирус от Китай - опасни ли са грипната епидемия в България и безводието (ОБНОВЕНА)
x
АСТРОЛОГ: Днес е двойствен ден, не е подходящо започването на сериозни дела
x