ДРАМА В ПП: Обясниха се в любов на Лена Бориславова - не е нито Миро, нито Киро

Епицентър

ДРАМА В ПП: Обясниха се в любов на Лена Бориславова - не е нито Миро, нито Киро

387012
на 14.07.2023
ДРАМА В ПП: Обясниха се в любов на Лена Бориславова - не е нито Миро, нито Киро
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Любовна драма разтърси "Продължаваме промяната" и актива на харвардската формация. Лена Бориславова получи обяснение в любов, но интригата е в това, че то не дойде от обичайните заподозрени - Кирил Петков и Мирослав Иванов, а от съвсем обект, видя ПИК.

препоръчано

В социалната мрежа бременната Лена информира последователите си, че Европейският парламент гласува резолюция с призив за присъединяването на България и Румъния към Шенгенското пространство до края на 2023 година.

Коментарите под публикацията й придобива интимен характер. Новият мераклия на Бориславова, който според информацията в профила му е 54-ти набор, се въодушеви и изля чувствата си към годеницата на Миро и събеседничка на Киро по "служебни въпроси" в Airbnb-квартирата. 

"Браво Красавице! Ти си Икона на Красотата и политиката! Поздравления! Аз съм влюбен в нея! Обичам я!", написа опияненият кандидат за разтури тройната сглобка между депутатите от "Продължаваме промяната".

И Киро, и Миро обаче могат да бъдат спокойни - Бориславова не обърна и грам внимание на любовното обяснение на господина.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да не отказват делови предложения, Везните да отменят служебните разговори САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да не отказват делови предложения, Везните да отменят служебните разговори
ПИК TV x
Иван Таков пред ПИК TV: Нинова пречи на лявото обединение! Ето какво трябва да направим, за да е успешно (ВИДЕО) Иван Таков пред ПИК TV: Нинова пречи на лявото обединение! Ето какво трябва да направим, за да е успешно (ВИДЕО)
ново
Днес: 20
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК