ДРАМА! Знаково лице на БНТ лежи в кома в "Пирогов“

Акценти

ДРАМА! Знаково лице на БНТ лежи в кома в "Пирогов“

256185
на 15.09.2023
ДРАМА! Знаково лице на БНТ лежи в кома в Пирогов“
Автор:   ПИК

Журналистката Мира Добрева, едно от любимите и знакови лица на БНТ, е в медикаментозна кома след операция в "Пирогов". Това съобщава във Фейсбук страницата на Добрева дъщеря ѝ Лора Добрева.

препоръчано

Тя споделя, че майка ѝ е изпаднала в трудна житейска ситуация, която е наложила намесата на медиците от лечебното заведение, но не посочва конкретна причина за влошаването на състоянието на журналистката, пише за драмата "Марица“.

"Мили зрители на последователите на моята майка, пише Ви Лори, нейната дъщеря. Без да искам да Ви притеснявам, се налага да Ви съобщя, че тя изпадна в трудна житейска ситуация, която наложи спешна операция и поставянето ѝ в медикаментозна кома", пише Лора Добрева.

И обяснява, че майка ѝ винаги е вярвала, че българските лекари са най-добрите, затова е сигурна, че и този път е така: "Мама се намира в "Пирогов" - при най-добрите специалисти в света".

"Нека с добра мисъл или дума заедно да дадем подкрепа на лекарите и сестрите от Спешния институт и да Ви помоля, също като нея, да вярвате, че доброто винаги побеждава", пише на финала на поста Лора Добрева. 

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Овните да не дават заеми на родата, признание и успех за Девите ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Овните да не дават заеми на родата, признание и успех за Девите
ПИК TV x
НАПРЕЖЕНИЕ В ПИК TV! Бунт в парламента! БСП и ИТН прекратиха заседанието - социалистите обвиниха уйдурмата в опит за кражба на 5 млрд. лв. (ОБНОВЕНА) НАПРЕЖЕНИЕ В ПИК TV! Бунт в парламента! БСП и ИТН прекратиха заседанието - социалистите обвиниха уйдурмата в опит за кражба на 5 млрд. лв. (ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 2
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК