ДРАМА: Лъжлива бременност едва не погуби кандидат-кметицата с голите снимки Диана Габровска

Акценти

ДРАМА: Лъжлива бременност едва не погуби кандидат-кметицата с голите снимки Диана Габровска

46073
на 14.04.2021
ДРАМА: Лъжлива бременност едва не погуби кандидат-кметицата с голите снимки Диана Габровска
Автор:   ПИК

Лъжлива бременност едва не убила Диана Габровска - кандидат-кметицата на Момин проход, чийто голи снимки изплуваха точно преди местните избори през есента на 2019 г. Тя разкри, че живее втори живот благодарение на гръцки медици.

препоръчано

Състоянието на младата жена е изключително рядко срещано в медицината и поставя майката на две деца на прага между живота и смъртта. Дни преди заминаването си за ваканция на остров Тасос Габровска си прави тест за бременност, който се оказва положителен.

След преглед, докторката й казва, че няма пулс на плода, според нея има само околоплодно сакче, което трябва да се изчисти оперативно или организмът сам да го изхвърли. Лекарката успокоила Габровска, че няма нищо сериозно, назначила й антибиотици и болкоуспокояващи, и я уверила, може да замине на почивка на остров Тасос. 

Два дни преди да тръгне обратно за България ужасяващи болки повалят Диана. Налага се да лази по стълбите до втория етаж на къщата, за да събуди съпруга си Тони. По спешност била приета в болница. На сутринта била преместена в друго лечебно заведение в Кавала. Там й направили животоспасяваща операция. По-късно лекарят споделил, че за 35 години стаж никога не е имал подобен случай, пише столичен ежедневник. 

"Мисля, че не бива да обвинявам лекарката, която ме прегледа, защото моето положение е било много странно и много рядко случващо се, както ми обясниха по-късно. Аз съм била с лъжлива бременност. В левия яйчник е било въпросното сакче, а в същото време в дясна тръба имало ембрион, който растял, развивал се е и я е разкъсал", повдига завесата на сложната случка жената, която се окичи с победа на последния конкурс "Мис Плеймейт".

Сподели:
Бомба x
Под какви заболявания се “маскира” депресията Под какви заболявания се “маскира” депресията
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV: Борисов с първи думи към служебните министри: Основна цел пред кабинета сега е да организира честни и прозрачни избори (ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV: Борисов с първи думи към служебните министри: Основна цел пред кабинета сега е да организира честни и прозрачни избори (ВИДЕО)
ново
Днес: 294
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това