ДРАМА: Марица завлече 10-годишно дете в Симеоновград, издирват го

Инциденти

ДРАМА: Марица завлече 10-годишно дете в Симеоновград, издирват го

24514
на 27.08.2024
ДРАМА: Марица завлече 10-годишно дете в Симеоновград, издирват го
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Дете от Симеоновград изчезна във водите на река Марица. Спасителни екипи от пожарната и полицаи издирват и в момента 10-годишното момче, пише "Марица".

препоръчано

Инцидентът станал днес около 15 часа. Тогава детето, заедно със свои приятелчета от отбора по борба, влязло да се къпе в реката. Изведнъж обаче то започнало да потъва.

Друго дете му се притекло на помощ, но не успяло да го издърпа, защото в паниката, потъващото момче го ухапало по ръката. 

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 19 септември - отлични финансови постъпления за Близнаците, успехът е със Стрелците САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 19 септември - отлични финансови постъпления за Близнаците, успехът е със Стрелците
ПИК TV x
ГОРЕЩО В ПИК TV! Военен прокурор проговори докъде стигна разследването на катастрофата с Кирил Петков край Аксаково: Лидерът на Промяната и Найо Тицин са разпитани, очакват се резултатите от комплексна експертиза (ВИДЕО) ГОРЕЩО В ПИК TV! Военен прокурор проговори докъде стигна разследването на катастрофата с Кирил Петков край Аксаково: Лидерът на "Промяната" и Найо Тицин са разпитани, очакват се резултатите от комплексна експертиза (ВИДЕО)
ново
Днес: 8
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК