ДРАМА НА "ГЕРЕНА": Привикаха на спешна спявка нова звезда

Футбол

ДРАМА НА "ГЕРЕНА": Привикаха на спешна спявка нова звезда

11351
преди 5 часа
ДРАМА НА ГЕРЕНА: Привикаха на спешна спявка нова звезда
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Сериозен разговор е имало между Мустафа Сангаре и шефовете на тима, съобщава “Мач Телеграф“. Причината за това е трансферната сага, в която бе забъркан преди дербито с ЦСКА.

препоръчано

Както е известно, от Египет дойде новината, че интерес към нето проявява Ал Ахли. Темата бе обсъждан широко не само от печатните медии в африканската страна, но дори и в сутрешните блокове.

“Фараоните“ твърдяха, че от ръководството на “червените дяволи“ са влезли в контакт с агента на Сангаре. Целта била да го подпитат при какви условия Мустафа би облякъл червената фланелка на най-титулувания отбор в Африка. Египтяните търсели централен нападател, а Сангаре им бил препоръчан. Те имат време до събота да подсилят редиците си. В родината на “фараоните“ дори обявиха, че дербито с ЦСКА може и да се окаже последно за Сангаре.

“Не сме получили нищо за него нито преди мача, нито след него“, категорични са от “Герена“.

Шефовете на Левски са били категорични пред Сангаре, че трябва да посъветва мениджъра си да внимава и да не ce забърква в подобни трансферни каши, които могат да го вкарат в сериозни проблеми. Мустафа трябва да мисли най-вече за представянето си в мачовете, категорични са на “Герена“. В момента той е в серия от 4 сухи мача.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 24 октомври - Близнаците да не харчат без причина, Водолеите да не подписват финансови договори, защото може да си навредят САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 24 октомври - Близнаците да не харчат без причина, Водолеите да не подписват финансови договори, защото може да си навредят
ПИК TV x
ГОРЕЩО В ПИК TV! Живко Тодоров РАЗКРИ какъв е залогът да има редовен кабинет: Време е за национални приоритети! Политиците да спрат да гледат назад и да вадят скелети от гардероба (НА ЖИВО) ГОРЕЩО В ПИК TV! Живко Тодоров РАЗКРИ какъв е залогът да има редовен кабинет: Време е за национални приоритети! Политиците да спрат да гледат назад и да вадят скелети от гардероба (НА ЖИВО)
ново
Днес: 64
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК