ДРАМА: Самоуби се известен архитект - взел фаталното решение заради тежко заболяване

Инциденти

ДРАМА: Самоуби се известен архитект - взел фаталното решение заради тежко заболяване

120584
преди 4 часа
ДРАМА: Самоуби се известен архитект - взел фаталното решение заради тежко заболяване
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Известният архитект Благой Атанасов е сложил край на живота си, след като се е застрелял със законно притежаваното си оръжие, съобщава "Флагман“. Атанасов е популярен архитект и скулптор, автор и съавтор на известни паметници у нас, един от които е "Знаме на мира".

препоръчано

Участва активно в обществения живот на Созопол. Има ателие в морския град, където до последно твореше.  

Драмата се е разиграла тази вечер след 18 часа той отишъл на улица “Морски скали“, в района на заведение “Вятърната мелница“.

Застанал на скалите и дръпнал спусъка, явно очаквайки да падне в морето. Той обаче се строполил на място, а безжизненото му тяло е намерено от местни жители, които са чули силния пукот.

Те веднага сигнализирали спешния номер 112. На място веднага е пристигнал медицински екип, но Атанасов е починал в линейката на път за болница. 

Тежко онкологично заболяване е причината за трагедията в Созопол. От известно време Атанасов се лекувал. През последните дни обаче имал неописуеми болки.

“Много тежко му беше. Въпреки че лекарите му даваха надежди, той не вярваше, че може да се оправи. Тази диагноза го съсипа психически“, споделят негови близки. 

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте топ хороскопа на Алена за почивния понеделник - Лъвовете жънат успехи, Стрелците подвластни на емоциите САМО В ПИК: Вижте топ хороскопа на Алена за почивния понеделник - Лъвовете жънат успехи, Стрелците подвластни на емоциите
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 42
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК