Дрогиран кмет не спря джипа си на полицейска палка, спретна страшна гонка (СНИМКИ)

ГОРЕЩО

Дрогиран кмет не спря джипа си на полицейска палка, спретна страшна гонка (СНИМКИ)

103276
на 05.07.2024
Дрогиран кмет не спря джипа си на полицейска палка, спретна страшна гонка (СНИМКИ)
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Иво Иванов, кмет на врачанското село Малорад, е задържан да шофира дрогиран, съобщи бТВ. Късно снощи, полицейски екип се е опитал ад спре Иванов в автомобила му, но той не се е подчинил. Започнало е преследване.

препоръчано

Униформените са успели да спрат кметския джип в района на селото. Направеният тест за упойващи вещества е бил положителен, съобщи говорителят на полицията.

Иванов е задържан. Впоследствие се претърсиха всички негови имоти за наркотици и оръжие. Той е втори мандат кмет на Малорад. Първия път спечели с подкрепата на ГЕРБ, сега – на ДПС. А преди две седмици в селото се проведоха извънредни избори за общински съветници, след като съдът касира вота в цялата Община Борован, които бяха спечелени от "Възраждане“.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Телците да не помагат на безотговорни колеги, Раците да не дават заеми САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Телците да не помагат на безотговорни колеги, Раците да не дават заеми
ПИК TV x
УНИКАЛНО ШОУ В ПИК! Колтуклиева направи на салата Бареков насред центъра на София: Как не те е срам! Целуваше задниците на... (ВИДЕО) УНИКАЛНО ШОУ В ПИК! Колтуклиева направи на салата Бареков насред центъра на София: Как не те е срам! Целуваше задниците на... (ВИДЕО)
ново
Днес: 8
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК