ДРУГАРСКИ ОГЪН! Михаил Миков подигра Корнелия Нинова за погрома на изборите: Бъдещето на БСП с това ръководство е мрачно

Региони

ДРУГАРСКИ ОГЪН! Михаил Миков подигра Корнелия Нинова за погрома на изборите: Бъдещето на БСП с това ръководство е мрачно

67479
на 13.11.2019
ДРУГАРСКИ ОГЪН! Михаил Миков подигра Корнелия Нинова за погрома на изборите: Бъдещето на БСП с това ръководство е мрачно
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Отлично представяне, само това още не сме чули. Истината и перспективата пред БСП от този резултат е мрачна. Резултатите очертават в 100 общини БСП да не може да направи група, в 20 общини ням съветници, в други има по един-два съветника. Това каза бившият председател на социалистите Михаил Миков. Миков се подигра в типичния си хаплив стил на трагичните резултати, които постигнаха червените на отминалите местни избори - резултати, които според Корнелия Нинова представя нахално като успешни и печеливши.

препоръчано

"Истинската картина е, че резултатите като гласове за листи се увеличават с 43 000, от които голямата част - 40 000 души, са в Русе и Варна. 11 са общините, в които БСП може да направи мнозинство. Рамката сега е навсякъде с всекиго на всяка цена. Вчера във Варна съветниците са подкрепили председателя на ГЕРБ", жегна той политиката, водена от Корнелия Нинова.

"Ръководството има рядката способност да разделя, провеждането на тази политика, ползва и тезата за вътрешната опозиция. Битката в следващия период предвиждам, че ще е срещу тези, които имат критичен глас и говорят истината. БСП трябва да се промени в центъра, в главата", коментира още той пред Би Ти Ви.

"Има клакьори около председателката. Иво Христов никога не е стъпвал във Видин, макар, че той получи най-силна подкрепа в града и в Ямбол на европейските избори, връща някакви заеми на председателката. По-големият въпрос е какво е бъдещето на БСП", атакува Миков.

"Бодряческото отчитане е още по-неприятното. Преди 4 години, когато бяха предишните избори, оценката беше тежка загуба, която предполага бързи действия", припомни миналото Михаил Миков.

"И в случая с Манолова имаше широка рамка. В район "Оборище", който е район на председателя, БСП подкрепи десния кандидат. Според мен, Манолова беше подкрепена от всички, които искат промяна в София. Изборите в България стават все повече избори на симпатия. 50% от хората останаха по домовете си, недоверието към всички, доверието по никакъв начин не се променя", анализира изборите в София и участието на Мая Манолова в тях.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
Хороскопът на Алена за петък: Трудности заради роднини за Близнаците, възможни измами за Лъвовете Хороскопът на Алена за петък: Трудности заради роднини за Близнаците, възможни измами за Лъвовете
ПИК TV x
Нидал Алгафари посочи пред ПИК TV коя ще е изненадата на изборите: ГЕРБ и ДПС ще могат сами да направят кабинет, но... (ВИДЕО) Нидал Алгафари посочи пред ПИК TV коя ще е изненадата на изборите: ГЕРБ и ДПС ще могат сами да направят кабинет, но... (ВИДЕО)
ново
Днес: 67
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК