Вход
София
Времето в София 10 o C

ДРУГАРСКИ ОГЪН! Михаил Миков подигра Корнелия Нинова за погрома на изборите: Бъдещето на БСП с това ръководство е мрачно

ДРУГАРСКИ ОГЪН! Михаил Миков подигра Корнелия Нинова за погрома на изборите: Бъдещето на БСП с това ръководство е мрачно

на 13.11.2019
63181
28
ДРУГАРСКИ ОГЪН! Михаил Миков подигра Корнелия Нинова за погрома на изборите: Бъдещето на БСП с това ръководство е мрачно
Автор: ПИК
13.11.2019
28
63181

Отлично представяне, само това още не сме чули. Истината и перспективата пред БСП от този резултат е мрачна. Резултатите очертават в 100 общини БСП да не може да направи група, в 20 общини ням съветници, в други има по един-два съветника. Това каза бившият председател на социалистите Михаил Миков. Миков се подигра в типичния си хаплив стил на трагичните резултати, които постигнаха червените на отминалите местни избори - резултати, които според Корнелия Нинова представя нахално като успешни и печеливши.

"Истинската картина е, че резултатите като гласове за листи се увеличават с 43 000, от които голямата част - 40 000 души, са в Русе и Варна. 11 са общините, в които БСП може да направи мнозинство. Рамката сега е навсякъде с всекиго на всяка цена. Вчера във Варна съветниците са подкрепили председателя на ГЕРБ", жегна той политиката, водена от Корнелия Нинова.

"Ръководството има рядката способност да разделя, провеждането на тази политика, ползва и тезата за вътрешната опозиция. Битката в следващия период предвиждам, че ще е срещу тези, които имат критичен глас и говорят истината. БСП трябва да се промени в центъра, в главата", коментира още той пред Би Ти Ви.

"Има клакьори около председателката. Иво Христов никога не е стъпвал във Видин, макар, че той получи най-силна подкрепа в града и в Ямбол на европейските избори, връща някакви заеми на председателката. По-големият въпрос е какво е бъдещето на БСП", атакува Миков.

"Бодряческото отчитане е още по-неприятното. Преди 4 години, когато бяха предишните избори, оценката беше тежка загуба, която предполага бързи действия", припомни миналото Михаил Миков.

"И в случая с Манолова имаше широка рамка. В район "Оборище", който е район на председателя, БСП подкрепи десния кандидат. Според мен, Манолова беше подкрепена от всички, които искат промяна в София. Изборите в България стават все повече избори на симпатия. 50% от хората останаха по домовете си, недоверието към всички, доверието по никакъв начин не се променя", анализира изборите в София и участието на Мая Манолова в тях.

Сподели:
свързани новини
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
За кого ще гласувате при избори днес?
Общо гласували: 33094
архив

Попитали един мъдрец: 
- Как се нарича жена, която винаги знае къде е мъжът й?
- Вдовица…

x
България и САЩ подписаха ключови документи за 5G мрежите и ядрената енергия за граждански цели
x
ЗВЕЗДИТЕ ВЕЩАЯТ: Не се претоварвайте, днес е ден за решение на всекидневни проблеми
x