ДРУСАН С КРАДЕНА КОЛА: Ето как пешеходци едва не бяха пометени на тротоар от шофьор без книжка

Крими

ДРУСАН С КРАДЕНА КОЛА: Ето как пешеходци едва не бяха пометени на тротоар от шофьор без книжка

11668
преди 7 часа
ДРУСАН С КРАДЕНА КОЛА: Ето как пешеходци едва не бяха пометени на тротоар от шофьор без книжка
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

30-годишнен мъж без шофьорска книжка, седнал зад волана на крадена кола след употреба на наркотични вещества, установени с полеви тест, едва не помете хора на тротоар. Случаят е от 17 септември в старозагорското село Шейново. Инцидентът, оказва се, е заснет от охранителни камери в района.

препоръчано

„Прибирайки се от Казанлък и минавайки по пешеходната пътека, се спрях в градинката отсреща, за да поговоря с една позната. Спрях се за малко да разговаряме и през това време чухме силен трясък. Колата се носеше срещу нас с бясна скорост. Благодарение на това, че познатата ми ме дръпна и паднахме настрани – оцеляхме”, разказва 85-годишната Ана пред Нова тв.

„Мъжът взел ключовете изпод възглавницата на сестра си, където майка му ги била скрила. Той я издебнал, взел ключовете и тръгнал на разходка. Прегледах камерите и видях как колата се движи по пътя, минава през тротоара на магия и спира пред кметството като „професионалист”. Видях и как падат двете жени”, обясни кметът на Шейново Петко Петков.

По думите му майката на 30-годишния мъж не желаела синът ѝ да живее със семейството. „Няма обаче как да го изсели. Той скоро лежа в Раднево. Пуснат е. По принцип не създава проблеми. За пръв път се появява подобен проблем. Но е безработен и проси”, подчерта градоначалникът.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 6
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК