Друснаха глоба на хулиган, вилнял в магазин в Пловдив

Темида

Друснаха глоба на хулиган, вилнял в магазин в Пловдив

7938
на 08.09.2020
Друснаха глоба на хулиган, вилнял в магазин в Пловдив
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

На 7 септември във Второ РУ в Пловдив е съставен акт по Указа за борба с дребно хулиганство срещу 54- годишен пловдивчанин.

препоръчано

Мъжът е извършил непристойна проява, изразяваща се в агресивно поведение и повреждане на имущество в търговски обект на булевард "Пещерско шосе".

За нарушаване на обществения ред и спокойствието на гражданите, с решение на Районен съд-Пловдив, на хулигана е наложено административно наказание - глоба в размер на 100 лв.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивна прогноза за неделя - Близнаците да се пазят от неподходящи запознанства, Скорпионите да избягват агресивната критика САМО В ПИК! Алена с ексклузивна прогноза за неделя - Близнаците да се пазят от неподходящи запознанства, Скорпионите да избягват агресивната критика
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! Бойко Борисов в Асеновград: Никой, освен нас, не желае да има правителство - Промяната искат да излъжат, че изборите са били опорочени (ОБНОВЕНА/ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК TV! Бойко Борисов в Асеновград: Никой, освен нас, не желае да има правителство - Промяната искат да излъжат, че изборите са били опорочени (ОБНОВЕНА/ВИДЕО)
ново
Днес: 22
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК