Дупничанин бе осъден на пробация. Ето защо

Региони

Дупничанин бе осъден на пробация. Ето защо

7533
на 02.08.2020
Дупничанин бе осъден на пробация. Ето защо
Автор:   ПИК

Наказание „Пробация“ за срок от 6 месеца определи РС – Дупница за дупничанин, който е счупил всички стъкла и фаровете на лек автомобил, съобщи „Динюз”.

препоръчано

Инцидентът е от 12 юли.

Стефан К., на 49 години, неосъждан, се призна за виновен в това, че около 22:30 часа на отбивката на ул. „Орлинска“, в близост до ж.п. спирка „Марек“, в гр. Дупница, е повредил противозаконно чужда движима вещ, а именно лек автомобил марка „Рено Меган“, собственост на П. Д. от същия град, като е счупил: 1 бр. задно панорамно стъкло на стойност 360 лв.; 1 бр. предно панорамно стъкло на стойност 260 лв.; 1 бр. стъкло на предна дясна врата на стойност 120 лв.; 1 бр. стъкло на задна дясна врата на стойност 90 лв.; 1 бр. стъкло на предна лява врата на стойност 120 лв.; 1 бр. стъкло на задна лява врата на стойност 90 лв. и 2 бр. фарове на стойност 200 лв., или всичко на обща стойност 1 240 лв. – престъпление по чл. 216, ал. 1 от НК.

Съдът, под председателството на съдия Светла Пейчева одобри предложеното споразумение от прокурора и защитника на подсъдимия. Определението е окончателно и не подлежи на обжалване.

 

Сподели:
Бомба x
ИЗСЛЕДВАНЕ: Сексът с космати жени е неповторим ИЗСЛЕДВАНЕ: Сексът с космати жени е неповторим
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV: Борисов и кабинета подпомагат общините с 3.7 милиона лева: Действаме максимално бързо за справяне с щетите от наводненията (ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК TV: Борисов и кабинета подпомагат общините с 3.7 милиона лева: Действаме максимално бързо за справяне с щетите от наводненията (ВИДЕО)
ново
Днес: 1
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това