Душан Керкез преди мача с Жрински: Нямаме право да не дадем всичко от себе си

Футбол

Душан Керкез преди мача с Жрински: Нямаме право да не дадем всичко от себе си

8225
на 07.08.2024
Душан Керкез преди мача с Жрински: Нямаме право да не дадем всичко от себе си
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Старши треньорът на Ботев Пловдив - Душан Керкез, говори пред клубната телевизия на "жълто-черните" преди първия мач срещу Жрински Мостар от третия квалификационен кръг в Лигата на конференциите.

препоръчано

"Знаем, че и в предстоящия мач в четвъртък ще има много хора, които ще ни подкрепят. Винаги казвам на играчите преди такива мачове, когато знаем колко много хора ще са по трибуните, че нямаме право да не дадем всичко от себе си", коментира важността на срещата наставникът.

Той каза, че е много важно феновете на Ботев Пловдив да видят себераздаване от него и от футболистите му.

"Резултат е следствие на много неща. Той може да е продиктуван от това, че имаш лош ден, че си отправил неточен удар или пък добър такъв, с който да вкараш и да промениш ситуацията. Трябва обаче да дадеш най-доброто от себе си, да не се предаваш. Това е нещо, което хората оценяват", каза той.

"Феновете не обичат да виждат футболисти или треньор без енергия. Не искат хора, които не дават абсолютно всичко от себе си за отбора. Те разпознават страстта, когато я видят. Това е нещо, което трябва да използваме по най-добрия начин. Трябва да използваме тяхната енергия в мачовете", завърши Керкез.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за събота - личните отношения на Стрелците им създават проблеми, Рибите подвластни на чувствата САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за събота - личните отношения на Стрелците им създават проблеми, Рибите подвластни на чувствата
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! Бойко Борисов в Асеновград: Никой, освен нас, не желае да има правителство - Промяната искат да излъжат, че изборите са били опорочени (ОБНОВЕНА/ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК TV! Бойко Борисов в Асеновград: Никой, освен нас, не желае да има правителство - Промяната искат да излъжат, че изборите са били опорочени (ОБНОВЕНА/ВИДЕО)
ново
Днес: 50
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК