Дългия се заключва в къщи за Нова година

ТОП НОВИНАТА

Дългия се заключва в къщи за Нова година

5283
на 19.12.2012
Дългия се заключва в къщи за Нова година
Автор:   Милан Николов

Затворил се в себе си покрай края на света

Слави Трифонов най-вероятно ще посрещне Нова година сам у дома, разкриха пред Агенция ПИК хора от екипа му. Напоследък гологлавия шоумен бил толкова нервен, че му се искало поне на този празник да има малко спокойствие. Свикнал на скъпите глезотии и компанията на дългокраки мадами, Трифонов смятал да навлезе в 2013 година сам самичък, дори не му трябвала женска компания. Служителите на Трифонов се шегували, че настроенията покрай писанията за края на света се отразили твърде сериозно на психиката на дългуча, който през последните дни започнал да си прави равносметка на живота. Напоследъск станал мълчалив, замислен, а усмивката изчезнала от и без това измъчената му физиономия. След последните душевни терзания на Дългия, всички в екипа му си задават въпроса дали той няма да спре шоуто си и да се опита да скочи в дълбоките води на политиката.  
препоръчано
Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за първия от серията почивни дни: Пари за Овните, Лъвовете да не са излишно щедри САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за първия от серията почивни дни: Пари за Овните, Лъвовете да не са излишно щедри
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 58
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК