Дърво падна насред Морската градина във Варна - рани трима, за малко не уби дете! (снимки)

ЧАС ПИК

Дърво падна насред Морската градина във Варна - рани трима, за малко не уби дете! (снимки)

12480
на 11.06.2014
Дърво падна насред Морската градина във Варна - рани трима, за малко не уби дете! (снимки)
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Дърво се отчупи до Летния театър във Варна, съобщи Петел.бг.

препоръчано

Неговият ствол се стовари директно върху пешеходната зона, където ежедневно минават стотици граждани. Трима са пострадалите по време на инцидента.

Инцидентът е станал на сантиметри от играещо наблизо детенце, като единствено късметът го е спасил. Единият от ранените мъже е именно бащата на въпросното дете.

Очевидци разказаха, че млад човек е със спукана глава, а баба и дядо имат охлузвания. И тримата са откарани с линейка в Спешна помощ за преглед. От Гражданска защита започнаха да режат дървото, което с цялата си корона зае половината от пешеходната алея. 

 

В момента на злополуката тримата пострадали са се намирали буквално под самото дърво. Първоначално се е чул пукот, хората са се разбягали, но за броени секунди целият дънер се е пречупил на две и се е озовал на земята. 

Според очевидци не е имало никаква причина за отчупването. Дървото е старо, личи от високия му ръст и дебелото стъбло.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да са по-самокритични, Скорпионите - по умерени САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да са по-самокритични, Скорпионите - по умерени
ПИК TV x
Седмичната прогноза на ПИК TV с проф. Георги Рачев: Октомври ще се усеща като септември (ВИДЕО) Седмичната прогноза на ПИК TV с проф. Георги Рачев: Октомври ще се усеща като септември (ВИДЕО)
ново
Днес: 5
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК