Дърво се разцепи на две в парка в "Аспарухово" във Варна

Инциденти

Дърво се разцепи на две в парка в "Аспарухово" във Варна

5613
на 14.07.2015
Дърво се разцепи на две в парка в Аспарухово във Варна
Автор:   ПИК

Будни граждани алармираха във фейсбук групата "Аспарухово най-добрият квартал на ВАРНА", че голям клон от масивно дърво се е счупил снощи около 19 часа в парка на квартала, предаде newsline.bg.

препоръчано

19 часа - Първата качена снимка в групата е на пожарна и вишка паркирали до парка.
19:30 часа - Втора снимка показва кола на гражданска защита и пожарната, а вишката си е тръгнала понеже не може да стигне до мястото.
20:15 часа - Третата снимка показва как клонът е паднал в близост от заведението, което се намира в близост до игрищата. За щастие на близките пейки където седят майки с малки деца, в момента на счупването на клона е нямало никой.


21 часа - клона е отрязан и от гражданска защита заявиха, че ще проверят и другите дървета за опасни клони.

Сподели:
Бомба x
ГОЛЯМ ДЕН: Един от най-обичаните празници е днес - на Атанасовден черпят 8 любими имена и се прави специален обред за здраве ГОЛЯМ ДЕН: Един от най-обичаните празници е днес - на Атанасовден черпят 8 любими имена и се прави специален обред за здраве
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доц. Ангел Кунчев с последна информация за ваксинацията след получаване на третата пратка от ваксините на Пфайзер и Бионтех (ОБНОВЕНА) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доц. Ангел Кунчев с последна информация за ваксинацията след получаване на третата пратка от ваксините на "Пфайзер" и "Бионтех" (ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 35
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това