ДЪРЖАВАТА Е ПОД БЛОКАДА: "Възраждане" затвори границите с Турция и Румъния заради референдума за лева

Акценти

ДЪРЖАВАТА Е ПОД БЛОКАДА: "Възраждане" затвори границите с Турция и Румъния заради референдума за лева

155630
на 10.02.2024
ДЪРЖАВАТА Е ПОД БЛОКАДА: Възраждане затвори границите с Турция и Румъния заради референдума за лева
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Държавата е под обсада! Тъкмо земеделските производители обявиха, че спират ефективните протести на ключови пътища в страната, сега и "Възраждане" блокира границите на България с Турция при Лесово, с Румъния при Йовково-Кардам и с Румъния при Русе.

препоръчано

"Управляващите престъпници се изгавриха с волята на 604 000 българи и погазиха конституционното ни право на референдум за запазване на българския лев. Сега е наш ред да отвърнем на удара! Тепърва почваме!", обяви лидерът на партията на Костадин Костадинов.

Блокадите продължават и в неделя в цялата страна. Костадинов заяви, че няма да разкрие предварително местата за утрешните протести, за да не се подготви полицията.

"В четвъртък 2000 българи на площада, пред Конституционния съд се бореха за правото си да бъдат питани и защитаваха Референдума за запазване на българския лев. След като Народното събрание погази закона и отхвърли Референдума за Запазване на българския лев, организиран от Инициативен комитет и подкрепен от "Възраждане" и Конституционния съд погази Конституцията. Правото на глас на 604 000 българи беше отнето, а демокрацията унищожена. Отказът от национална валута е отказ от национален суверенитет. Загубим ли българския лев, губим свободата и суверенитета на България, а решенията за страната ни ще се вземат от Брюксел, Франкфурт или Берлин.

Превръщат ни в територия, която ще населят с мигранти. Подготвят ни за буфер между Африка и Азия и западния свят. Вече 30 години те управляват и унищожават България и само ние можем да ги спрем", заявиха от "Възраждане".

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последния работен ден от седмицата: Оптимизъм за Телеца, пари за Близнаците, Везните да са умерени в секса САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последния работен ден от седмицата: Оптимизъм за Телеца, пари за Близнаците, Везните да са умерени в секса
ПИК TV x
УНИКАЛНО ШОУ! Това ВИДЕО за Кирил Петков и училището за рап ще срути Мрежата УНИКАЛНО ШОУ! Това ВИДЕО за Кирил Петков и училището за рап ще срути Мрежата
ново
Днес: 44
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК