Държавата катастрофира като Миг-29 в ръцете на Радев. ВВС и "Граф Игнатиево" се командват от негови близки

АВТОРСКИ НОВИНИ

Държавата катастрофира като Миг-29 в ръцете на Радев. ВВС и "Граф Игнатиево" се командват от негови близки

606930
на 09.06.2021
Държавата катастрофира като Миг-29 в ръцете на Радев. ВВС и Граф Игнатиево се командват от негови близки

Румен Радев е катастрофа за България. Под неговия юмрук катастрофират не само изтребители Миг-29 с български синове на борда, но и цялата държава. За трагедията днес, както и за всички безобразия, които се случват с родината ни, откакто преди година кремълската матрьошка на Решетников започна преврата си, сметката трябва да плати Румен Радев с незабавна оставка!

препоръчано

Също толкова незабавно трябва да бъде свален имунитетът му, а прокуратурата да разкрие всички подробности около разследванията срещу него и хората му за шпионаж и държавна измяна. В противен случай съвсем скоро няма да има каква държава да спасяваме. 

Летателната трагедия днес е горчива метафора за управлението на Румен Радев.

Военни самолети се разбиват, докато държавата се управлява от военен пилот!?

Нищо добро не ни чака напред.

Под управлението на Румен Радев и хората му армията буквално се разпада, а само седмица това е трети инцидент. Миналата седмица двама парашутисти пострадаха в Чешнегирово, където се проведе въздушно-десантното учение пред погледа на Радев и американския посланик Херо Мустафа. Единият бе с тежка черепно-мозъчна травма, а другият със счупен крак. 

Дни по-рано пък американски военни, част от учението, влязоха в цех въоръжени с автомати, докато вътре има цивилни работници. Последва и извинение от Посолството на САЩ у нас, а МО пое ангажимент да заплати за нанесени щети на собственика. 
Факт е обаче, че откакто Румен Радев реши да кляка и на американците в опит да се спаси от надвисналите облаци покрай руския шпионаж, над армията ни сякаш тегне опасна карма.

Нейният носител е Радев, защото както ПИК многократно е разкривал, това далеч не е първият авиоужас под негово ръководство. 

Куп са инцидентите с Радев още като курсант, а през 2012 г., докато е командир на база, губи боен самолет като катастрофиралия днес за 180 млн. лв., но така и не понася никаква отговорност. Радев не е изправен на военен съд - тогавашният военен министър Аню Ангелов ходатайствал за него и се примолил да не съсипват кариерата му.

На прага на последната година от мандата си през 2020 г. обитателят на президентството Радев, който се води и главнокомандващ на армията, уреди свои хора с високи постове в армията.

Радев посочи имената и на 8-те високопоставени военни за постовете на зам.-шеф на отбраната, шеф на авиобазата "Граф Игнатиево" и шеф на ВВС.

Командир на изтребителна база стана съпругът на репортерката от Би Ти Ви, напоследък по-известна като Божков ТВ, Габриела Наплатанова - Николай Русев. За целта Радев го удостоява и със званието "бригаден генерал". Двамата са от години лични семейни приятели. Откакто бившият шеф на ВВС стана президент, Наплатанова се преквалифицира от военния ресор в репортер, който отразява работата на държавния глава.

Предишният началник на авиобаза "Граф Игнатиево" бригаден генерал Димитър Петров, с когото Радев е работил и е приятел също от години, бе посочен от него за командир на ВВС и за целта получи ново висше офицерско звание - "генерал-майор".

Предишният шеф на ВВС, който наследи Радев на поста, генерал-майор Цанко Стойков стана заместник-началник на отбраната. Припомняме, че Стойков е още по-близък на президента и оплетен в афера с него. Той се прочу покрай разпространените записи от прокуратурата, в които обяснява как укрива информация от КПКОНПИ за действията на Румен Радев като шеф на ВВС, когато той назначава тогавашната си любовница и днешна съпруга Десислава Генчева на две длъжности и я облагодетелства с държавно жилище, чиито наем се плаща с пари на армията.

Сега всички тези мъже, командвани от Румен Радев, са отговорни за една от най-големите трагедии в бойната ни авиация изобщо. При това в мирно време. 

Сподели:
Бомба x
Това са обидите, изречени от устата на мъжете, които жените за нищо не света не бива да прощават Това са обидите, изречени от устата на мъжете, които жените за нищо не света не бива да прощават
ПИК TV x
ГОРЕЩО В ПИК TV: Мистериозен инцидент шашна столичани на Орлов мост (ВИДЕО) ГОРЕЩО В ПИК TV: Мистериозен инцидент шашна столичани на "Орлов мост" (ВИДЕО)
ново
Днес: 6
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това