Държавният дълг на Германия се топи със 78 евро в секунда

Европа

Държавният дълг на Германия се топи със 78 евро в секунда

17093
на 26.12.2017
Държавният дълг на Германия се топи със 78 евро в секунда
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Часовникът на германския държавен дълг, инсталиран в центъра на Берлин - на сградата на Асоциацията на германските данъкоплатци, за първи път от създаването му преди 22 години започна да върви назад.

WINBET – най-голямото разнообразие от игри и джакпоти! (18+)

препоръчано

Така механизмът отброява намаляването на дълга на страната, съобщиха ДПА, цитирани от БГНЕС.

Тази година общият държавен дълг на Федерална република Германия, според Федералната статистическа служба, ще бъде намален с 2,9% до 1,93 трлн. евро, каза ръководителят на асоциацията Райнер Холцнагел.

"Намаляването на държавния дълг не трябва да се свързва с активната политика, а с икономическия растеж, увеличените данъчни приходи и ниските лихвени проценти", каза той.

Сега часовникът определя редуцирането на националния дълг със 78 евро в секунда.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 23 април - материалното положение на Близнаците ще се подобри, Козирозите ще жънат успехи САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 23 април - материалното положение на Близнаците ще се подобри, Козирозите ще жънат успехи
ПИК TV x
Васил Тончев с ТОП прогноза пред ПИК TV: Борисов бие на вота - вариантите за мнозинство са два и той вече ги е набелязал. Но вървим към нова спирала от избори (ВИДЕО) Васил Тончев с ТОП прогноза пред ПИК TV: Борисов бие на вота - вариантите за мнозинство са два и той вече ги е набелязал. Но вървим към нова спирала от избори (ВИДЕО)
ново
Днес: 91
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК