Дъщерята на Васил Драганов го сдобри с жена му след жестоката им война

ГАЛЕРИЯ ШОУ

Дъщерята на Васил Драганов го сдобри с жена му след жестоката им война

49258
на 17.06.2024
Дъщерята на Васил Драганов го сдобри с жена му след жестоката им война
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Дъщерята на актьора Васил Драганов е причина за сдобряването му с неговата вече бивша половинка Андреа. Двамата се разделиха миналата година с шумни семейни войни и взаимни обвинения, проточили се с месеци.

препоръчано

Тази пролет Любов имаше двоен празник - рожден ден и абитуриентски бал. Желанието й било да види родителите си отново заедно и в добри отношения. Те нямало как да откажат.

Самата Любов публикува в социалните мрежи снимки от завършването си. От тях се вижда, че Андреа не само е била с дъщеря си, която до скоро имаше възможност да вижда единствено, ако баща й разреши, но е седяла на една маса с бившия си мъж в ресторанта, в който е било партито.

Той явно е преглътнал обидата, че тя го замени с нов, когото актьорът наричаше "кварталния кебапчия", а вече има и дете от него. Андреа от своя страна обвиняваше Драганов, че я е подлагал на системен физически и психически тормоз и това я е отблъснало от него. Звездата от "Столичаните" пък отговори, че жена му имала душевни разстройства, заради които не смеел да й позволява чести срещи с двете им деца - дъщерята Любов и сина Давид.

Ако човек не е запознат с всички тези подробности и види Андреа и Васил днес, не би и допуснал, че само преди година са водили подобна публична война, пише "Уикенд".

Говори се, че сдобряването се дължи основно на дъщеря им, която намерила начин да изглади разногласията помежду им и да ги накара взаимно да си простят.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Стрелците влизат в конфликт с шефа, Везните - в отлично настроение в офиса ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Стрелците влизат в конфликт с шефа, Везните - в отлично настроение в офиса
ПИК TV x
СКАНДАЛНИ РАЗКРИТИЯ! 20 барети охранявали денонощно бившия шеф на МВР Иван Демерджиев. Съпровождали го дори до... СКАНДАЛНИ РАЗКРИТИЯ! 20 барети охранявали денонощно бившия шеф на МВР Иван Демерджиев. Съпровождали го дори до...
ново
Днес: 13
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК