Дъщерята на Еминем се омъжи (СНИМКИ)

ФОТОГАЛЕРИЯ

Дъщерята на Еминем се омъжи (СНИМКИ)

42048
на 21.05.2024
Дъщерята на Еминем се омъжи (СНИМКИ)

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Дъщерята на Еминем Хейли Джейд Скот вече е официално омъжена за годеника си Евън Макклинток.

препоръчано

28-годишната инфлуенсърка потвърди новината за сватбата си в социалните мрежи, направени по време на романтичното събитие.

"Тази седмица се събуждам вече като съпруга", написа тя в публикацията. "Не можехме да си пожелаем по-добро и по-красиво празненство. Бяха проляти толкова много щастливи сълзи, смях и усмивки и много любов. Евън и аз сме толкова благодарни на семейството и приятелите ни, които пътуваха, за да ни подкрепят и да бъдат част от тази нова глава от живота ни като съпруг и съпруга", добави още тя.

Двойката е сключила брак в Батъл Крийк, Мичиган в събота, според TMZ.

От публикуваните кадри се вижда, че Хейли е била облечена в прекрасна бяла булчинска рокля, допълнена с романтична пола от тюл с прозрачен воал, покриващ елегантната ѝ прическа, пише "Дир.бг".

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за първия от серията почивни дни: Пари за Овните, Лъвовете да не са излишно щедри САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за първия от серията почивни дни: Пари за Овните, Лъвовете да не са излишно щедри
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 29
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК