Дъщерята на Спилбърг се похвали с кариерата си в порното (СНИМКИ 18+)

ГАЛЕРИЯ ШОУ

Дъщерята на Спилбърг се похвали с кариерата си в порното (СНИМКИ 18+)

28454
на 08.12.2020
Дъщерята на Спилбърг се похвали с кариерата си в порното (СНИМКИ 18+)
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Микаела Спилбърг – 24-годишната дъщеря на кинотитана Стивън Спилбърг, разказа за кариерата си на порнозвезда в интервю за изданието The Daily Beast. По думите й, нейните родители не били против заниманията й пред камерата.

WINBET – персонални бонуси всеки ден! (18+)

препоръчано

„Аз наистина се наслаждавам на своята работа, тя ми подари нов и жизнеутвърждаващ начин на съществуване. Благодарение на нея даже започнах да танцувам“, споделя девойката и допълва, че също така е успяла да си осигури независисмост и във финансово отношение. Родителите й били заинтригувани от решението й да се посвети на филмите за възрастни. Микаела взела решението и го осъществила още през февруари. Тя се изявява в соло жанра, показвайки пред уеб камерата автоеротични игрички. „Порното ми позволи да удовлетворя основните си потребности, без да превивам гръб в някоя ужасна работа под строг корпоративен контрол“, казва младата жена и подчертава, че е щастлива да работи над себе си и да прави каквото си поиска, когато си поиска и при условия, които самата тя си поставя.

Спилбърг младша обяснява, че кариерата на обикновена актриса не я привлича. „Традиционната киноиндустрия не ми е интересна. Просто искам да не се безпокоя за пари и да имам достатъчно време и свое местенце, където да рисувам, защото изкуството е моята страст“, разкрива размкрепостената дама.

Микаела е осиновена от Спилбърг и втората му съпруга Кейт Капшоу. Тя е най-младата от 7-те деца на кинорежисьора.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 23 април - материалното положение на Близнаците ще се подобри, Козирозите ще жънат успехи САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 23 април - материалното положение на Близнаците ще се подобри, Козирозите ще жънат успехи
ПИК TV x
СМЯХ В ЗАЛАТА! Бойко Борисов сипе бисер след бисер: Аз цял живот съм се имал за най - красив, но изведнъж се появи Христо....(ВИДЕО) СМЯХ В ЗАЛАТА! Бойко Борисов сипе бисер след бисер: Аз цял живот съм се имал за най - красив, но изведнъж се появи Христо....(ВИДЕО)
ново
Днес: 2
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК