Дядо даде 1500 лева на ало измамници

Региони

Дядо даде 1500 лева на ало измамници

4663
на 03.07.2015
Дядо даде 1500 лева на ало измамници
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

75 – годишен мъж от Карлово е измамен по телефона със сумата от 1500 лева, съобщиха от пресцентъра на Областната дирекция на Министерството на вътрешните работи – Пловдив.

Вчера в Районно управление „Полиция” - Карлово мъжът се е оплакал, че е бил измамен. В сряда, около 15.00 часа той получил телефонно обаждане от лице представило се за негов внук.

Измамниците приложили схемата за закупуване на стока, за която е необходима известна сума пари във вид на капаро. Мнимият внук уговорил предаването на парите да стане по най-бързия начин и да се предадат на жена, която пристигнала пред дома на потърпевшия.

Минути след предаването на сумата в плик, мъжът разбрал, че е бил измамен. Образувано в досъдебно производство, работата по случая продължава.

препоръчано

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 5
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК