Дядо Николай обяви кой ще поведе ослепелите от компютри

Образование

Дядо Николай обяви кой ще поведе ослепелите от компютри

34019
на 23.03.2019
Дядо Николай обяви кой ще поведе ослепелите от компютри
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Пловдивският митрополит Николай се обяви против технокрацията в образованието, за запазване на хуманитарните гимназии и обучението по древни езици.

WINBET – забавление онлайн с над 2000 слот игри! (18+)

препоръчано

Това стана ясно по време на кръгла маса, която се проведе в Хуманитарната гимназия „Св. св. Кирил и Методий” в Пловдив, предаде „Фокус”.

Митрополит Николай разпространи свое обръщение по повод състоянието на образованието в България, в което заявява, че деца с класическо хуманитарно образование един ден ще изградят отново българската държава и ще поведат ослепелите от взиране в компютрите свои връстници.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 25 април - успех във всички начинания за Телците, лични проблеми терзаят Скорпионите САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 25 април - успех във всички начинания за Телците, лични проблеми терзаят Скорпионите
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! Кирил Петков: Борисов и Пеевски подвикваха на Желязков от първия ред и той нарушаваше правилата. Те не притежават тази държава (ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК TV! Кирил Петков: Борисов и Пеевски подвикваха на Желязков от първия ред и той нарушаваше правилата. Те не притежават тази държава (ВИДЕО)
ново
Днес: 68
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК