Дясната ръка на Минеков тържествува: Вагината движи света... Всичко можем да си правим

Епицентър

Дясната ръка на Минеков тържествува: Вагината движи света... Всичко можем да си правим

91034
на 11.06.2021
Дясната ръка на Минеков тържествува: Вагината движи света... Всичко можем да си правим
Автор:   ПИК

Дясната ръка на служебния министър на културата Евелина Кирилова, която в биографията си се представя за "вицепрограмен директор", разкрива как се е извисила до позициите си и от какво се възползва за кариерния си растеж.

препоръчано

Това става ясно от нейни коментари, които си разменя в социалните мврежи, където дамата възторжено възкликва: "Вагината движи света... Всичко можем да си правим".

Откровението й за прилаганата от нея методика е в отговор на писанието на Мариета Иванова, което обаче третира мъжкия полов орган. "Образователно е да се пита расте ли пишката?", но вагина не може да се споменава! Как така ще се бъркаме ние, жените в собствения на мъжете свят?!"

Във високо интелектуалните дебати се включва и видната протестърка, пиарка на забегналия хазартен бос с 19 обвинения Васил Божков и ортачка на арестуваната заедно с брат й дама на сърцето му Лилана - Ивет Добромирова, която дълго време се подвизаваше във Франция. Преди назначаването на второто служебно правителство на Румен Радев Добромирова екзалтирано обяви във Фейсбук, че се завръща в България.

А признанията на Кирилова за вагината са последвани от споделяне на безценен опит от страна на Добромирова с характерния й правопис и пунктуация заявява: "Е те от тези липсващите произлизат драмите, де". 

Споделилата безценния си челен опит в кариерното израстване Евелина Кирилова бе разкрита от бившия шеф на фалиралата ТВ 7 Николай Бареков и какъв "вицепрограмен директор" е била. Когато отива да работи там, Бареков я заварва като зам.-програмен директор на медията.

Във вторник по време на пресконференцията на служебния министър на културата Велислав Минеков, по време на която той набърка и ТВ 7 заради Емил Кошлуков, Кирилова седеше от дясната му страна. Не се знае какво роля е изиграла за целта вагината й.  

Сподели:
Бомба x
ПРЕДИ ПЛАЖА: Ето я формулата за бързо премахване на мазнините по корема ПРЕДИ ПЛАЖА: Ето я формулата за бързо премахване на мазнините по корема
ПИК TV x
САМО В ПИК TV: Столичен бохем посегна към богаството на Фатик - ето кой се кани да отведе до олтара наследницата на митичния крими бос САМО В ПИК TV: Столичен бохем посегна към богаството на Фатик - ето кой се кани да отведе до олтара наследницата на митичния крими бос
ново
Днес: 160
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това