Дясната ръка на Христо Иванов удари полицай - арестуваха го! Асен Генов и Николай Стайков в агитката на провокаторите - търсят етнически сблъсъци (СНИМКИ)

Крими

Дясната ръка на Христо Иванов удари полицай - арестуваха го! Асен Генов и Николай Стайков в агитката на провокаторите - търсят етнически сблъсъци (СНИМКИ)

77876
на 11.07.2020
Дясната ръка на Христо Иванов удари полицай - арестуваха го! Асен Генов и Николай Стайков в агитката на провокаторите - търсят етнически сблъсъци (СНИМКИ)
Автор:   ПИК

Тук можеш да откриеш игрите на efbet, в които се крие Extra Bonus (18+)

Дясната ръка на лидера на ДеБъ Христо Иванов - Ивайло Мирчев, е ударил полицай. Това става ясно от видеа и снимки на присъстващи и именно затова е бил арестуван, както ПИК съобщи по-рано. Масивният мъжага, който го играе и охрана на по-малко закръгленият си бос, е вложил основната физическа сила при опитите да бъде разбит полицейският кордон за пред новинарските емисии на телевизите по обяд, става ясно още от кадрите. Затова и за кратко е бил арестуван и с белезници, но после е освободен.

препоръчано

Както медията ни съобщи, агитката на Иванов, подкрепена от приближените до медиите на подсъдимия Прокопиев Николай Стайков и Асен Генов, нападна полицаите и започна да ги избутва. Целта беше да стигнат до множеството привържении на ДПС, струпани от полицията под друг кордон на около 50 метра. Униформените обаче овладяха напрежението и не допуснаха сблъсък, въпреки че платиха за това с понесени сериозни удари, замеряне с бутилки, псувни и обиди. 

Припомняме, че над 20 000 симпатизанти на ДПС се събраха на пристанището и малкия каменен бряг на "Росенец". Те са твърдо решени да пазят близката вила на почетния си лидер Ахмед Доган от натрапници, които по-рано заявиха, че искат да плажуват на малкия плаж, но всъщност се опитват да стигнат до резиденцията.

На място от сутринта има много полиция и сили на жандармерията, които всячески се стараят да не допуснат сблъсъци и мелета на етническа основа. На място е лидерът на партията Мустафа Карадайъ, който призова за недопускане на сблъсъци на етнически принцип и заяви, че е потресен от обидите на агитката, която уж се е събрала да ходи на плаж, а обижда хората на ДПС.

Въпреки това лидерът на ДеБъ и около 20 души, които доведе със себе си от Бургас се опитваха всячески да провокират привържениците на ДПС и да се стигне до кървави мелета и хаос. От снимки на местния сайт "Флагман" се вижда, че симпатизантите на Доган са разположени около резиденцията му и полицията се е погрижила да са отделени от провокаторите, но въпреки това Иванов и масивният му авер Мирчев започнаха да ги бутат. Агитката им не престана и да провокира симпатизантите на ДПС.

"Вие откъде сте? Българи ли сте" питаха хората на Христо Иванов симпатизантите на ДПС и крещяха "Мутри и мафия". 

На земята бяха съборени полицаи и бяха арестувани няколко души. Бургаският кмет Димитър Николов, който пристигна още преди обед заедно със самия Христо Иванов опита също да намали напрежението, но бе замерян с бутилки вода и показната акция се разигра също точно обед за пред медиите. 

В крайна сметка кметът не се пречупи и успя да намери алтернативен маршрут до миниатюрния каменист плаж, по който да мине агитката на Христо Иванов, така че да не се приближава до огромния брой привърженици на ДПС и да не се позволи етнически сблъсък заради обидите на хората от ДеБъ към симпатизантите на Доган. 

Целта на провокаторите в крайна сметка се видя - да пробият полицейския кордон, за да стигнат до симпатизантите на ДПС и да предизвикат кървави сблъсъци, които да взривят етническия мир в дъжравата.

Ивайло Мирчев се откъсва от кордона и напада полицай

сн. "Флагман"

Николай Стайков и Асен Генов наобиколиха кмета на Бургас Димитър Николов

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 29 март - Лъвовете се радват на материални успехи, поредната интрига пречи на Скорпионите САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 29 март - Лъвовете се радват на материални успехи, поредната интрига пречи на Скорпионите
ПИК TV x
УНИКАЛЕН ПАНАИР! Министърът с най-дълбоко гърло Асен Василев нажежи до червено страстите в парламента. Депутат от ППДБ поиска изслушване на Борисов (ВИДЕО) УНИКАЛЕН ПАНАИР! Министърът с "най-дълбоко гърло" Асен Василев нажежи до червено страстите в парламента. Депутат от ППДБ поиска изслушване на Борисов (ВИДЕО)
ново
Днес: 76
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК