Д-р Николай Брънзалов обеща по-добра логистика за пристигащите ваксини

ГОРЕЩО

Д-р Николай Брънзалов обеща по-добра логистика за пристигащите ваксини

10058
на 16.01.2021
Д-р Николай Брънзалов обеща по-добра логистика за пристигащите ваксини
Автор:   ПИК

"Рестриктивните мерки дават отражение върху мнението на обществото, поражда се недоволство, недоверие, включително към ваксините. Антиваксърските настроения са рожба на демокрацията, хората имат право да си мислят каквото искат, но истината е, че заразните болести се борят с лекарства, мерки и ваксина." Това каза по NOVA NEWS д-р Николай Брънзалов, зам.-председател на БЛС .

препоръчано

"Всяка следваща ваксина, която идва в България, ще се разпространява с по-добра логистика. Защото вече ще има опита от първата и втората ваксина", убеден е той.

"През цялата епидемия съм контактувал с заболели хора, нямам идея дали съм го преминал, но всички мерки в моя кабинет се спазват", сподели лекарят.

"За мен са важни хората, които искат да се ваксинират. До момента повечето мои пациенти са проявили желание да преминат през процедурата", добави той.

"Бих препоръчал всички ваксини. Важно е възможно най-много хора да се ваксинират", категоричен е специалистът.

Според д-р Брънзалов не е редно учениците да се обучават от дома, особено за практичните занятия и е важно да се намери баланс между мерките и ефективното обучение.

Сподели:
Бомба x
6-те любими секс пози на мъжете 6-те любими секс пози на мъжете
ПИК TV x
САМО В ПИК TV: Бареков: Слави е част от мозъчния тръст на ДПС - зависи от Доган. Манолова след Костинброд беше подлога на ГЕРБ, Радев ще загуби изборите (ВИДЕО/ОБНОВЕНА) САМО В ПИК TV: Бареков: Слави е част от мозъчния тръст на ДПС - зависи от Доган. Манолова след Костинброд беше подлога на ГЕРБ, Радев ще загуби изборите (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 298
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това