Евакуация на над 150 000 души в Индия и Пакистан заради циклон

Азия

Евакуация на над 150 000 души в Индия и Пакистан заради циклон

9667
на 15.06.2023
Евакуация на над 150 000 души в Индия и Пакистан заради циклон
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Над 150 000 души в Индия и Пакистан бяха евакуирани от пътя на яростен циклон, ден преди очакваното му връхлитане, предаде Би Би Си.

препоръчано

Метеоролозите предупредиха, че циклонът Бипарджой, което означава "катастрофа" на бенгалски език, може да унищожи домове и насаждения.

Бипарджой се придвижва през Арабско море и се очаква да удари индийския щат Гуджарат днес вечерта местно време.

Поне седем са вече жертвите на проливните дъждове в Индия, предаде АФП, цитирани от БНР.

В Пакистан бурята се очаква да връхлети крайбрежието на провинция Синд. Властите вече евакуираха 81 000 души от югоизточния бряг и създадоха 75 лагера за бедстващи в училища в района.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивна прогноза за неделя - Близнаците да се пазят от неподходящи запознанства, Скорпионите да избягват агресивната критика САМО В ПИК! Алена с ексклузивна прогноза за неделя - Близнаците да се пазят от неподходящи запознанства, Скорпионите да избягват агресивната критика
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Борисов: Протестите преди 4 години започнаха в деня, в който ГЕРБ вкара България в чакалнята на Еврозоната. Другите партии не искат да има правителство. Ако дойдат пак избори, кампания няма да правя (ВИДЕО/ОБНОВЕНА) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Борисов: Протестите преди 4 години започнаха в деня, в който ГЕРБ вкара България в чакалнята на Еврозоната. Другите партии не искат да има правителство. Ако дойдат пак избори, кампания няма да правя (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 1
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК